01/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MILJANA KULIĆ TUKLA SINA?! Ivan Marinković više nije mogao da ĆUTI, saznala se ISTINA! ŠOK!

INFO

Današnja dnevna emisija započeta je sa temom o lažima u rijalitiju „Elita“. Učesnici su se suočili sa pitanjem Velikog šefa o najvećoj laži koju su izgovorili ili čuli od drugih tokom boravka pred kamerama na imanju u Šimanovcima za proteklih deset meseci. Diskusiju je u jednom momentu započeo Ivan Marinković, a njegovo izlaganje je izazvala burne reakcije među takmičarima za crnim stolom.

U moru današnjih laži ne znam koju da izdvojim. Mnogi lažu da su homoseksualne opredeljenosti do toga da su bili sa nekima i izmišljaju imena, mnogi lažu da su voleli svoje partnere kako bi osvojili plasmane. Preko tih laži da je neko vlasnik određenoih lokala, satova i skupih nekretnina, a to je Anđelo, on priča da mu je povreda uništila karijeru – istakao je Marinković, a zatim nastavio:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković Elita 7

Takođe, Teodora laže da se nije poljubila sa Rajačićem, zatim Kačavenda koja je rekla da nikad neće popiti kafu sa Žanom, a popili su sto, Aneli koja se zarekla u ćerku da neće biti sa Janjušem, a bila je. Eto, Aneli mi je izrekla najveće laži kad se vraćala Janjušu, a rekla da neće nikada, meni ja laž da je izgubila emocije prema Janjušu odjednom sada.

Ivan se zatim osvrnuo i na svoju najveću laž, te priznao da nije bio iskren kada je optužio majku svog deteta, Miljanu Kulić, da je zlostavljala malog Željka.

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković Elita 7

Najveća laž koju sam čuo je da sam bio sa muškarcem. Ja sam slagao da je Miljana tukla Željka i priznajem da sam prestao totalno da pijem – rekao je Marinković.

BONUS VIDEO: