13/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MILJANA KULIĆ SMRŠALA PREKO 50 KILOGRAMA! Bivša učesnica Elite konačno zadovoljna svojim izgledom, a ovako je pričala pre pola godine!

MILJANA KULIĆ SMRŠALA PREKO 50 KILOGRAMA! Bivša učesnica Elite konačno zadovoljna svojim izgledom, a ovako je pričala pre pola godine!

Bivša učesnica rijalitija Elita Miljana Kulić redovno je zasmejavala gledaoce kada je pred kamerama govorila o tome koliko treba da smrša i da je nezadovoljna svojom kilažom. Međutim, njoj je to tek u poslednjih nekoliko meseci pošlo za rukom, pa je sada dovela do liniju, kako sama kaže do idealne kilaže. 

Foto: INFO

Miljana Kulić

 

Miljana je, ako je suditi ko komentarima na društvenim mrežama, pokupila brojne simpatije, jer izgleda mršavije nego ikada. 

Miljana se baš dovela u red, ona je smršala preko 50 kilograma, imala je mnogo velike oscilacije u kilaži, a neke stvari jednostavno imaju veze sa hormonima. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miljana Kulić

 

Gojila se i mršavila, a sada je korigovala ishranu, pa joj je sve došlo na svoje mesto. Mnogi joj sada pričaju da nikad bolje nije izgledala, a to joj svakako prija da čuje – priča izvor blizak Nišlijki. 

Inače je ranije pričala da joj teško ide da održi reč kad je hrana u pitanju.

Nisam karakter, ali sam obećala da ću da smršam do leta. Znam da imam dobru konstituciju tela, ali sam kao krmača debela – pričala je ranije Miljana. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

 

Inače, bivša učesnica rijalitija Elita Miljana Kulić, gostovala je sinoć u emisiji „Narod pita“, a pre nego što je ušla u studio posvađala se sa majkom Marijom Kulić! Naime, nju je Marija zvala preko telefona da viče jer previše puši, a imala je problema sa grlom i tešku prehladu. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

 

– Miljana se javila na telefon i odmah sklonila slušalicu od glave. Svima nam je bilo jasno da je zove Marija, jer je počela da klima glavom. Marija je pričala da bi trebalo da manje puši i pije jer se nije skroz oporavila od teške prehlade koju je imala, ali Miljana nije htela da je sluša – priča izvor i dalje otkriva:

Miljana je na kraju pustila majku na spikerfon, pa je svima bilo jasno dokle je svađa otišla. Miljana je počela da preti Mariji da će da spusti slušalicu ako nastavi da viče i da joj preti, što se na kraju i desilo, pa je samo nastavila da tera po svome! 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO: