08/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MILJANA KULIĆ RAZREŠILA NAJVEĆU MISTERIJU „ELITE 7“: Svi su čekali da ovo čuju iz njenih usta, nije slučajno ISPARILA!

INFO

Učesnica „Elite“ Miljana Kulić koja je pobegla iz Bele kuće samo nekoliko dana pre superfinala zbog čega je diskvalifikovana, odlučila je da konačno otkrije zbog čega je sebe lišila mogućnosti da se bori za što bolji plasman.

Naime, ona je u razgovoru sa Milicom Kemez otkrila pravi razlog svoje diskvalifikacije iz ovogodišnje sezone „Elite“, te priznala da nije ni zaslužila ove sezone ništa više od toga.

 – Odlučila sam da odem jer sam znala ko će koju poziciju da osvoji u rijalitiju. Zaista nisam želela nikakva poniženja jer znam da mnogo zaslužujem, ali kada pogledam ovu sezonu, ipak mislim da nisam zaslužila neki plasman zbog ponašanja i osoba sa kojim sam bila – rekla je Kulićeva u emisiji  „Za više informacija sa Milicom Kemez“.

Foto: ST/Tamara Pavišić, printscreen/RTVPink

Miljana Kulić je napustila rijaliti pre superfinala

Ona se osvrnula i na svoje bivše momke koji su, kako ona tvrdi, zahvaljujući njoj uopšte u fokusu:

 – Bitno je da se sada ističu, to je moj uspeh. Ja sam od njih napravila to što jesu, smešno mi je sve to kada vratim vreme. Ali dobro sve je to za ljude, probala sam i videla. Nisam više u odnosima sa njima jer nisu mi odgovarali, kao i ja njima.

Kulićka se posebno osvrnula na njenu najveću rijaliti ljubav za koju, sa ove distance tvrdi da je bila iz čiste korsiti od strane Lazara Čolića.

Zola je mene gledao isključivo kroz novac, napolju mi nikada nije pričao o deci i porodici, u rijalitiju se pravio da mu je stalo kada sam ostajala trudna zbog javnosti, ali napolju ga to nije interesovalo – zaključila je Nišlijka.

INFO

Foto: ST/Dragan Kadić

Miljana Kulić možda dug otplati tako što se u „Elitu“ vrati

Ona nije želela da otkriva svoje planove, jer je, kako tvrdi, još u pregovorima sa ljudima od kojih joj zavisi uspeh toga što je zamislila, ali njena majka Marija Kulić je posle njene diskvalifikacije progovorila o mogućnosti da se Miljana vrati u „Elitu“.

Podsetimo, kada je produkcija obavestila takmičare „Elite“ da je Miljana Kulić zvanično diskvalifikofvana, te da će televizija Pink u skladu sa potpisanim ugovorom tražiti odštetu od 50.000 evra, Marija je istakla da ona te pare može da vrati i tako što će pristati ponovo da uđe u rijaliti na jesen.

BONUS VIDEO: