13/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MILJANA KULIĆ OBJAVILA ŠOK PREPISKU: U sve uvukla i Milicu kao KLJUČNOG SVEDOKA – čeka se hitna reakcija sa Pinka!

INFO

Bivša takmičarka rijalitija „Elita 7“, Miljana Kulić, ponovo je u centru pažnje javnosti nakon što je objavila prepisku sa devojkom koja joj je otkrila šokantnu tajnu o poklonu od voditeljke Pinka Milice Kemez. U prepisci koju je Miljana podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, devojka je otkrila da je upravo Milica predala poklon za nju, a u pitanju je graciozna haljina koju je nosila prošle noći u emisiji „Narod Pita“.

Prepiska koju je Miljana Kulić podelila uzburkala je javnost, jer je do tada vladao veliki interesovanje za to ko je zapravo bio poklonodavac. Njena reakcija na ovo neočekivano otkriće dodatno je podgrejala spekulacije o odnosima među učesnicima rijalitija „Elita 7“.

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić Instagram

Iako je otkriveno da je poklon zapravo od Milice Kemez, Miljana Kulić je istakla da je veoma srećna i ponosna na poklon koji je dobila. Graciozna haljina koju je nosila prošle noći u emisiji „Narod Pita“ izazvala je veliku pažnju javnosti, a Miljana je izgledala izuzetno samouvereno i elegantno u njoj.

Zvanična reakcija Milice Kemez na ovo otkriće još uvek nije poznata, ali se očekuje da će se oglasiti povodom ovog događaja. Pitanje koje sada intrigira javnost jeste da li će ovo otkriće uticati na odnose između Milice i Miljane, koje su ranije bile u dobrim odnosima.

Ovo neočekivano otkriće definitivno je izazvalo veliku pažnju javnosti, a Miljana Kulić je još jednom uspela da bude u centru pažnje. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će ova priča dobiti nastavak u narednim danima.

BONUS VIDEO: