07/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MILICI TODOROVIĆ PROVIRILA TETOVAŽA NA INTIMNOM DELU TELA: Popustile joj KOČNICE nakon raskida, svi gledaju i TRLJAJU OČI (FOTO)

Vesti

Popularna pevačica Milica Todorović nedavno se vratila iz Egipta, gde je uživala u zasluženom odmoru. Nekadašnja zvezda „Granda“ na društvenim mrežama delila je izazovne fotografije i snimke sa plaže, ali sada se vratila obavezama i svojim svakodnevnim aktivnostima.

Međutim, na svom Instagram profilu, Todorovićeva je podelila smelu objavu koja je privukla veliku pažnju javnosti. Na fotografiji se vidi donji deo kupaćeg kostima, ali i tetovaža u obliku zvezde, koju je retko ko imao priliku da vidi.

Reklama za prstenje – napisala je pevačica šaljivo, a pozitivni komentari su se samo nizali.

Inače, poslednjih nekoliko nedelja, Milica Todorović bila je jedna od glavnih tema domaćih medija zbog svoje veze sa izabranikom Lazarom Granićem. Ipak, nakon izvesnog vremena, ispostavilo se da je romansa bila kratkog daha, a pevačica je za medije potvrdila da je došao kraj njenom emotivnom odnosu sa nekadašnjim manekenom.

Istina je, Lazar i ja nismo zajedno. Prosto su nam se putevi razišli. Ostali smo u dobrim odnosima, čujemo se s vremena na vreme i to je to – rekla je Milica, preneo je Blic.

Foto: Lazar Granić/Facebook, ATA Images/Antonio Ahel

Milica Todorović raskinula sa dečkom Lazarom Granićem

Nakon vesti o  raskidu, Granić je takođe podelio fotografiju sa letovanja, a na kojoj je pozirao u kupaćim gaćama pored bazena. Objava je za kratko vreme privukla pažnju korisnika društvenih mreža zbog njegovog preplanulog tena, mišića i isklesanih trbušnjaka.

BONUS VIDEO: