24/06/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MILICA PAVLOVIĆ PREKINULA KONCERT U SPENSU: Pevačica doživela ŠOK života u Novom Sadu!

INFO

Pevačica Milica Pavlović je sinoć održala koncert u Hali „Spens“ u Novom Sadu u okvioru svoje turneje „Lav“. Pevačica je imala i specijalne goste, Nikoliju Jovanović i Bobana Rajovića, a podržala ju je koleginica Džejla Ramović, koja ju je bodrila iz publike.

Foto: M. P./ATAImages.

Milica Pavlović u Spensu

Pevačica je u jednom trenutku prekinula koncert. Naime, neko od fanova joj je bacio plišanu igračku na binu. Igračka joj je doletela među noge i imala je pozivnicu za vančanje i posebnu poruku, koju je pevačica pročitala.

Piše ovako: „Molimo vas da potvrdite dolazak do 20. juna. Venčanje je u restoranu u pola pet u Aleksincu.“ Je l’ mogu sada da potvrdim dolazak? Slavimo ljubav. Menadžment, upišite mi taj datum. Ja idem na venčanje u Aleksinac – poručila je Milica pred mnogobrojnom publikom u Spensu, prenosi „Informer“.

INFO

Foto: M. P./ATAImages.

Milica se više puta presvlačila

Pevačica se više puta presvlačila, a u dok je izvodila pesmu „Posesivna bivša“, zamolila je bubnjara da joj ustupi svoje mesto, te je i zasvirala bubnjeve.

Tokom izvođenja nove pesme „Ona nosi pradu“, Milica je postala domino drama. Izvadila je ogromni crni bič i zapretila muškarcima, pa zaigrala u skladu sa numerom.

Inače, Milica je nedavno izdala novi EP, na kom su se našle tri nove pesme. Tada je proslavila i milijardu pregleda na svojim spotovima, te otkrila koliko je ponosna na svoje projekte.

Meni je drago da posle 12 godina rada dolazimo da obeležimo tu milijardu. Nisam želela da to prođe tek tako, nešto mi malo bilo za milijardu da prođe jedan singl. Dobili smo jedan EP, na koji sam ponosna. Koncertna turneja je u toku, dolazi nam Zagreb, Novi Sad. Zašto ne bismo malo đuskali uz „Pradu“, plakali uz „Praštaj“, malo nervirali onu suparnicu u pesmi „Gospode moj“. Pozivam ljude da uživaju u muzici – rekla je Milica.

BONUS VIDEO: