19/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MILENU KAČAVENDU GASTOZ OBORIO S NOGU! Evo šta je komentarisala u dvorištu! Ovo niko nije očekivao!

MILENU KAČAVENDU GASTOZ OBORIO S NOGU! Evo šta je komentarisala u dvorištu! Ovo niko nije očekivao!

Učesnik Elite 8 Nenad Marinković Gastoz odavno je poznat po svojim skečevima u rijalitiju, pa tako i sada na imanju u Šimanovcima pravi cirkus kad stigne i kako stigne! Naime, 

Milena Kačavenda komentarisala je da je oduševljena njegovim likom i energijom koju ima. On je i ovog jutra bacao fore i šalio se, zbog čega je svima izmamio osmeh na lice.

Foto: RTV PINK printscreen

Nenad Marinković Gastoz

 

Inače, incident u Beloj kući izazvao je veliku pažnju javnosti kada je učesnik rijalitija „Elita 8“ Mića Jovanović, poznatiji kao Ćomi Boj, izgubio strpljenje zbog ponašanja svog cimera Nenada Marinkovića Gastoza. Njihov sukob eskalirao je kada je Ćomi Boj odlučio da reaguje na Gastozovo smejanje dok je spavao, što je dovelo do žestoke svađe i fizičkog sukoba.

Foto: RTV PINK printscreen

Milena Kačavenda i Aneli Ahmić

 

Naime, Gastoz se glasno smejao dok je Mića spavao, što je njega izbacilo iz takta, a tokom žučne rasprave čak je i ispolivao repera, zbog čega su pripadnici obezbeđenja urgentno uleteli u Belu kuću, kako bi sprečili karambol.

Foto: printscreen/RTV Pink

Nenad Marinković Gastoz i Mića Jovanović

 

 Dođi ovamo da te ja sredim budalo, ajde buljavi majmune i bolesni. Tek ću da ti svršim u ta krezava usta, narkomanu jedan. Zatvoreniku iz Askabana, vrati se da je*eš tajlandske transvestite – rekao je Ćomi.

– Ajde, bre, nemoj da se blamiraš dečko! Imaš sad prvi put privatno obezbeđenje, pa se ku*čiš – rekao je Gastoz.

– Moram da te ka*am još malo, čekam da se spustiš da mi popušišm ku*ac – rekao je Ćomi.

BONUS VIDEO: