26/06/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

Milan Tarot skinuo Kejt Midlton sa naslovnice: Englezi ga zvali pred meč sa Srbijom da čuju prognoze – Predstavio se kao NOSTRADAMUSOV rođak

Milan Tarot skinuo Kejt Midlton sa naslovnice: Englezi ga zvali pred meč sa Srbijom da čuju prognoze - Predstavio se kao NOSTRADAMUSOV rođak

Milan Radonjić, daleko poznatiji kao Milan Tarot, najveći svetski mag kako sam sebe naziva, u Velikoj Britaniji ukrao je šou čak i princezi Kejt Midlton o čijoj se teškoj bici sa najtežom bolešću piše i priča svaki dan, bar što se tiče jednog od najprestižnijih svetskih tabloida – Dejli stara.

Popularni ostrvski mediji, koga prate milioni ljudi širom sveta, naime, na naslovnoj strani štampanog izdanja kao glavnu najavu objavio je predviđanje srpskog vidovnjaka da će Englezi osvojiti Evropsko prvenstvo 2024. godine.

„Mistička ekskluziva! Nostradamusov rođak: Tri lava će osvojiti Evro“, stoji na naslovnoj strani popularnog tabloida uz fotografiju Milana Tarota.

Članak je objavljen i na portalu Dejli stara, a Tarot predviđa da će Engleska pobediti i Srbiju u prvom kolu grupe C.

– Mislim da će Engleska pobediti, da, da, da, da, da… – rekao je on, a Dejli star ga predstavlja kao dalje Nostradamusovg rođaka.

Navijačima u Srbiji ostaje da se nadaju da se ovo proročanstvo neće obistiniti i da će „orlovi“ igrati bar nerešeno ako ne i pobediti „gordi Albion“ u Gelzenkirhenu.

Autor: Dubravka Bošković