09/12/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

MILAN MILOŠEVIĆ SILOVAN U DETINJSTVU? Voditelj se POTRESEAO, pa u SUZAMA napustio emisiju!

MILAN MILOŠEVIĆ SILOVAN U DETINJSTVU? Voditelj se POTRESEAO, pa u SUZAMA napustio emisiju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Voditelj Milan Milošević se rasplakao u emisiji, gde je govorio o teškom odrastanju i paklu kroz koji je prošao u detinjstvu, a u jednom trenutku je uplakan napustio emisiju.

Kada rezimiram moje detinjstvo, ono nije bilo nesrećno, jer sve što je bilo lepo u tom periodu, ja sam iskoristio. Prebacio sam ga i takoreći zgazio sve te ružne stvari koje su mi se dešavale unutar porodice i u školi, gde sam bio ozbiljno maltretiran, sve do sedmog razreda.

U školi me nisu voleli jer sam bio ženski Petko, tako su me zvali. Družio sam se sa devojčicama, bio sam član recitatorske sekcije i član pozorišta u Sremskoj Mitrovici. Bio sam drugačiji, pa su me presretali, bacali me u blato, cepali mi likovne radove, sveske, knjige… Bilo je prestrašno, osećao sam se poniženo i grozno. U malom gradu su me svi osuđivali, a kada sam došao u veliki Beograd, na te moje razlike su gledali kao na talenat i kreativnost. Tada sam shvatio da sam bio ugnjetavan i sabotiran u maloj sredini – kaže voditelj, koji nije imao dobar odnos ni s ocem, koji je umro od infarkta u 48. godini.

Foto: INFO TV

Milan Milošević

Odrastao sam sa majkom, ocem, bratom po majci, Nenadom i pet godina starijim bratom Zoranom, koji je rođen sa celebralnom paralizom. Najviše sam čuvao bolesnog Zorana i moram priznati da nije bilo lako. Često je bio agresivan, mama nije mogla da se izbori sa njim, pa je odlučila da ga smesti u dom u Staroj Moravici, pored Bačke Topole, gde živi već 30 godina – ispričao je voditelj.

Na pitanje da li je istina da je u detinstvu zlostavljan i silovan, Milan je izuzetno emotivno reagovao, nakon čega je napustio emisiju.

Ne znam šta da odgovorim na to… Ja o tome ne mogu i ne želim da govorim, to je za mene previše! Ovo mi nije trebalo… Mislim da sam dovoljno iskren, a to su stvari koje me bole i sa kojima živim ceo život i živeću! Nije mi dobro… – rekao je Milan za „Informer TV“ i napustio emisiju.

Foto: Nebojša Mandić

Milan Milošević

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);