21/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MILAN I DARKO OČI U OČI NAKON SUKOBA: Tanasijević PREKINUO Miloševićev intervju, a onda je usledio ŠOK! (GALERIJA)

Voditelj „Elite 8“ Milan Milošević pojavio se večeras na proslavi Pinkovog portala, gde je govorio za predstavnike sedme sile o projektima ružičaste televizije, a u jednom trenutku intervju je prekinuo Darko Tanasijević, sa kojim Milan nije bio u dobrim odnosima ranije. Ekipa portala INFO našla se na licu mesta.

Ne mogu da vam otkrijem ništa o „Farmi 8“, kad ja nemam ništa sa tim. Za to pitajte Dušicu Jakovljević, ona je zaštitno lice – rekao je Milan.

U ovom trenutku je stigao Darko.

INFO

Foto: INFO

Darko prekinuo Milanov intervju

To je onaj kolega što me je blokirao – ubacio se Tanasijević.

Sad sam rekao da za „Farmu“ pitaju Dušicu. Sad ću opet da te blokiram – dodao je Milošević.

Zašto? – upitao je Darko.

Nema nas u medijima. Mi to tako napravimo, viđali se sve vreme privatno. Idem na pregleda kod njega u Kovin – nastavio je Milan.

Ide na kontrole, redovan je. Završim mu termin preko reda. Nije bilo svađa između nas, bilo je nevolja u raju, peckalica, ali i to je zanimljivo. BIlo mi je zanimljivo čačkanje, a on voli da se čačka – našalio se Tanasijević.

Ja to radim kao dobar dan. Ali ništa zlonamerno. Svaki dan me zove na kafu. Nisam ja dokan kao on – istakao je Milošević.

Da je sada sve u redu među voditeljima, govori i činjenica da su se izljubili i pružili jedan drugom ruku pred kamerama, što možete videti na početku ovog teksta.

BONUS VIDEO: