06/10/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MENSUR RASKRINKAO ANĐELU ĐURIČIĆ: Otkrivena ISTINA o njenom DEČKU, zbog OVOGA ne sme da priđe Gastozu!

MENSUR RASKRINKAO ANĐELU ĐURIČIĆ: Otkrivena ISTINA o njenom DEČKU, zbog OVOGA ne sme da priđe Gastozu!

Bivši rijaliti učesnik Mensur Ajdarpašić nedavno je došao poslovno u Beograd, a tim povodom gostovao je u emisiji ,,Premijera“, gde je progovorio o aktuelnoj, osmoj sezoni ,,Elite“. Još nije ni mesec dana prošlo od početka, a mnoge afere su se desile, kao i ljubavni zapleti, te je Ajdarpašić oštar ja jeziku, izneo svoje mišljenje. 

Mensur se na početku razgovora dotakao o odnosu sa Anđelom Đuričić, budući da se dosta spekulisalo o njihovoj aferi pre ulaska u rijaliti. Mensur je istakao da se Anđela za sada dobro drži, ali da veruje da joj se neko od takmičara sviđa, samo što ne želi da otkriva ko je u pitanju, te da joj sigurno prija Gastozova pažnja. 

Foto: TV Pink/printscreen

Mensur Ajdarpašić o Anđeli Đuričić

 

Ona se ove sezone drži dobro, drži distancu, ne dozvoljava da joj iko priđe. Verujem da joj se neko sviđa, ali neće da otkrije, mada sigurno joj prija pažnja Gastoza. – rekao je Mensur pa se osvrnuo na odnos Ivana i Jelene Marinković:

To mi je užasno, ovo što ona radi gubi smisao, ide od jednog do drugog – rekao je Mensur.

On se nakon toga osvrnuo na ponašanje Bore Terzića Terze:

Foto: TV Pink/printscreen

Mensur Ajdarpašić o Bori Terziću

 

To je meni katastrofalno, dečko se zaigrao a devojku trudnu ostavio, on je kao ušao da obezbedi njih, a ovamo se zaljubio u drugu – rekao je Mensur.

Mensur je nakon toga otkrio da je slobodan i da je nikada jači.

– Slobodan sam, i uživam u tome iskreno – dodao je Mensur.

BONUS VIDEO: