10/06/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

MEDVEDEV PROLUPAO?! ‘Novak Đoković mora da osvoji 14 Australijen opena da bi BIO KAO NADAL’

MEDVEDEV PROLUPAO?! 'Novak Đoković mora da osvoji 14 Australijen opena da bi BIO KAO NADAL'

Najbolji ruski teniser Danil Medvedev, kako je rekao, žal zbog toga što je Rafael Nadal potvrdio da neće nastupati na ovogodišnjem Rolan Garosu.

Međutim, Medvedev je imao i komentar koji se neće svideti Novaku Đokoviću i njegovim fanovima.

Medvedev procenjuje da bi Španac, koliko god da je spreman, bio šampion na Otvorenom prvenstvu Francuske, samo da se pojavio.

– Da, naravno da je loša vest jer ne želite nikoga da otkazuje zbog povrede, da se povlači, a posebno ne Rafa. Ako pričamo o favoritima, da, stanje se menja. I da je rekao 95 odsto sam siguran da neću igrati, i dalje bi bio favorit – rekao je Medvedev i dodao:

– Tužne vesti. Srećan sam zbog toga što će pokušati da se vrati. Čuo sam da nije siguran kada bi se vratio igri i treninzima, ali želi da se vrati najdalje do početka naredne godine. Mislim da svi želimo da ga vidimo ponovo na terenu. Makar još nekoliko godina dok ne odluči da stane.

A ovo je još jače… Deset titula Novaka Đokovića na Australijan Openu ne mogu da se porede sa 14 koliko Nadal ima na Rolan Garosu

– U tenisu, sigurno. Mislim da je Novak osvojio devet, deset puta Australijan Open. Ipak, Rafa je osvojio ovamo 14. Možda Novak, ako dođe do 14 u Australiji, onda možemo da razgovaramo – zaključio je Medvedev.

Medvedev procenjuje da bi Španac, koliko god da je spreman, bio šampion na Otvorenom prvenstvu Francuske, samo da se pojavio.

Autor: