28/11/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

MAXBET SE PRIDRUŽUJE FLUTTERU: Partnerstvo koje igru podiže na viši nivo

MAXBET SE PRIDRUŽUJE FLUTTERU: Partnerstvo koje igru podiže na viši nivo

MaxBet, jedna od vodećih omnichannel kompanija za klađenje i igre na sreću u Srbiji, sa zadovoljstvom objavljuje da se zvanično pridružuje kompaniji Flutter, globalnom lideru u sportskom klađenju, igrama na sreću i zabavi, a ova sinergija doprineće novim uspesima i revolucionarnom razvoju kompanije.

Ovaj strateški potez predstavlja izuzetno važan korak napred za MaxBet, jer će im omogućiti prodor na nova tržišta i u skladu sa strategijom kompanije, ojačati poziciju na tržištima na kojima već posluju. MaxBet čvrsto veruje da će ovo partnerstvo sa Flutterom kreirati inovativne mogućnosti koje će doprineti daljem razvoju kompanije i pružanju još kvalitenijeg korisničkog iskustva svojim igračima.  

MaxBet sada postaje deo Flutterove međunarodne divizije, koja obuhvata Flutter International, sa preko 8.000 zaposlenih i 28 kancelarija širom sveta, upravlja sa pet svetski poznatih brendova usmerenih prema igračima i na mesečnom nivou u proseku ima 4 miliona igrača. Ova strateška akvizicija obogatiće njihov portfolio brendova i omogućiti im pristup tržištima na kojima MaxBet već posluje.

Finalizacija ovog istorijskog sporazuma, koji je MaxBet sklopio uz savetodavnu podršku Oakvale Capital LLP i Schoenherr, za MaxBetu označava početak uzbudljivog puta ka daljem razvoju i  prosperitetu kompanije. Ovaj važan korak je dokaz MaxBetove apsolutne posvećenosti pružanju najboljeg mogućeg korisničkog iskustava igračima, i sada, zajedno sa kompanijom Flutter podići će igru na još viši nivo. 

Foto: Maxbet

 

O kompaniji MaxBet:

MaxBet je jedna od vodećih kompanija za klađenje i igre na sreću u Srbiji i jugoistočnoj Evropi. Sa preko 4.400 igračkih mesta u više od 400 lokala na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Severne Makedonije i sa više od 3.000 zaposlenih – MaxBet je izgradio reputaciju odgovorne kompanije kojoj se veruje. Ove godine MaxBet ujedno obeležava 30 godina uspešnog poslovanja. Za više informacija, posetite www.maxsite.rs. 

Flutter je vodeći svetski operater za online sportsko klađenje i igre na sreću. Naša ambicija je da iskoristimo svoje resurse i inovativan pristup kako bi postigli pozitivne promene u ovoj industriji. Grupa poseduje raznovrstan portfolio vodećih brendova i svetski poznatih proizvoda u domenu sportskog klađenja i igara na sreću kao što su: FanDuel, Sky Betting & Gaming, Sportsbet, PokerStars, Paddy Power, Sisal, Tombola, Betfair, TVG, Junglee Games i Adjarabet. Mi smo lider u ovoj industriji sa 10,2 miliona aktivnih korisnika mesečno i prihodom od 7,7 milijardi funti širom sveta – prema podacima za fiskalnu 2022. godinu. U prvih šest meseci ove godine zaključno sa 30. junom 2023, imamo 12,3 miliona aktivnih korisnika na mesečnom nivou i 4,8 milijardi funti prihoda globalno. Za više informacija, posetite www.flutter.com. 

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);