25/08/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MATORA NAŠLA NOVU ANITU: Ovako Jovana Tomić PRAVI POBEDNICE – postoji samo jedan USLOV!

INFO

Učesnica „Elite 7“ Jovana Tomić Matora, koju mnogi nazivaju najvećom gubitnicom ove sezone popularnog rijalitija, na žurki je našla novu „žrtvu“ koja s leđa neodoljivo podseća na njenu bivšu suprugu Anitu Stanojlović. 

Pošto je u Belu kuću ušetala u paru, a njena sada već bivša supruga iz nje izašla ruku pod ruku sa Anđelom Rankovićem i 100.000 evra, Matora je kivna na sve poručila da tako ona pravi pobednike. 

Foto: Printskrin

Jovana Tomić Matora i Stefani Grujić flertovale cele noći

Kako se ove  noći nije odvajala od Stefani Grujić, koju je očito sve vreme pokušavala da zavede, odmah su krenula šuškanja da već u najavi imamo buduću pobednicu „Elite 8“.

Sveže razvedena Elitarka je u jednom momentu počela i da ljubi Stefani po vratu, dok je cele noći flertovala sa njom.

Iako je romansa sa Matorom, po svemu sudeći, proveren recept za uspeh u rijalitiju, postoji i jedan uslov na koji bi Grujićeva za početak morala da pristane ukoliko priželjkuje da se, poput Anite, proslavi već u sledećeoj sezoni. 

Naime, Matora je ovu cimerku čak pitala i da prespava kod nje, na šta se Stefani samo smeškala.

INFO

Foto: Printskrin

Jovana Tomić Matora ljubila Stefani po vratu

Inače, kada se pojavila u Šimanovcima, upravo u pratnji Stefani sa kojom je uživala celu noć na žurki, Jovana se osvrnula na situaciju koju je zatekla kod kuće zbog nerešenih odnosa sa Anitom i nakon razvoda.

– Nije dobra situacija ni sa mamom ni sa tatom. Jedno vreme ću živeti u Železniku. Otac mi je završio u bolnici, advokatica je ušla u kuću sa dva čoveka počela je nešto da traži, sva sreća moja majka je pametna, nije joj bilo svejedno. Ona je krenula u policiju da sve prijavi. Predala je moja mama lična dokumenta, ali telefon nikad neće dobiti – rekla je Matora kratko.

 

 

BONUS VIDEO: