20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MATORA NAPADNUTA USRED EMISIJE: Bivši cimer nasrnuo na nju, pomenuo joj i DILERA, a OVO se dešavalo IZA KAMERA (FOTO)

MATORA NAPADNUTA USRED EMISIJE: Bivši cimer nasrnuo na nju, pomenuo joj i DILERA, a OVO se dešavalo IZA KAMERA (FOTO)

Nakon sukoba koji su imali pre nekoliko večeri Danijel Dujković Munjez i Jovana Tomić Matora kada su nasrnuli jedno na drugo pred početak emisije „Elita – Narod pita“, nastavili su brutalni obračun i noćas.

Naime, bivši fudbaler nekoliko puta se uključio u emisiju kako bi izvređao Matoru, koja je gostovala i u sinoćnjoj emisiji zajedno sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

Međutim, to mu nije bilo dovoljno, već je nastavio da provocira i putem društvenih mreža, gde ju je verbalno sahranio. 

On se prvo snimio sa još trojicom mladića sa kojima je skandirao Matorin nadimak uz pogrdnu poruku i pokazivanje srednjeg prsta u kameru, a dok se Matora čudila zbog čega je opet napada, pošto joj se posle prošlog sukoba u emisiji izvinjavao, Munjez se nije zaustavljao.

Smeće jedno debelo, a kad moja braća po Skadarliji preuzimaju teritoriju, nema te nigde, pi*kice mala – poručio joj je Dujković, pa joj uputio još jedan brutalan stori:

Zamisli budeš gnjida koja pokušava da kupi ljubav, pa plače, pa glumi žrtvu, pa oseti ukus moga k*rca i zadovoljna time! Pa te se odreknu roditelji, pa te se odreknu prijatelji, pa ti loš diler. Pa sve što ti na svetu ostane je pljeskavica na Novom Beogradu.

Podsetimo, Matoru je zbog njenih prozivki u emisiji „Narod pita“ žestoko oplela i Slađa Poršelina, koja joj je zamerila što pominje njen remont u negativnom kontkstu. Iako se Nenad Macanović Bebica složio sa Matorom da je Uroš Stanić bolje odradio korekcije od Slađe, ona je njega poštedela, dok je Jovanu urnisala.

BONUS VIDEO: