19/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MATORA JE MALTRETIRALA, ANITI JE RADILA IZA LEĐA: Stravične scene iz BRAKA isplivale na videlo, OVO javnost nije smela da sazna!

MATORA JE MALTRETIRALA, ANITI JE RADILA IZA LEĐA: Stravične scene iz BRAKA isplivale na videlo, OVO javnost nije smela da sazna!

Bivši takmičar rijalitija ,,Elita 7″ Marko Đedović ušao je u žestok sukob sa nekadašnjom kumom Jovanom Tomić Matorom. Kako je vreme prolazilo mnoge istine su isplivavale na videlo, a Đedović je sad odlučio da otkrije sve šta se dešavalo. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Marko Đedović u emisiji Narod pita

 

Đedović je progovorio o odnosu Matore sa bivšom suprugom Anitom Stanojlović, te je otkrio kako je Tomićeva maltretirala kumu Tamaru za novac, od kog je htela krišom bivšoj da otvori salon lepote, što je celo društvo šokiralo. 

Ona je htela Aniti da otvori salon, Anita za to nije znala, za to je maltretirala Tamaru da joj vrati te pare. Ovu istinu potvrđuju i mnogi drugi ljudi. Ta priča Danilo, on je dva puta u životu video. Tamara je zakazala i otišla kod tog čoveka na razgovor, taj čovek je rekao da je dva puta video u životu. Ona se uhvati za jednu stva ri napravi selokupnu stvar u koju samo ona veruje –  započinje Marko i nastavlja:

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Tomić Matora i Marko Đedović

 

– Juče je rekla u emisiji da je Anđelo njoj priznao da je zaljubljen u mene, mi smo se sprdali, to je takvo ludilo mozga, nek mi da dokaz da smo prijatelji deset godina. Ja u telefonu imam na mejlu sve prepiske, sve mi je bekapovano, kako je nije sramota samo o nekim stvarima, kada zna o čemu smo se dopisivali pre svadbe. Ona se ne zaustavlja, ona nije normalna, nju je zaposednuo demon neki ili nečim, em zaposednuta em opsednuta – ispričao je Marko za Pink. 

BONUS VIDEO: