08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MATORA IZVUKLA DEBLJI KRAJ: Nakon sukoba sa Anđelom i Anitom stigla žestoka OSUDA!

INFO

U jučerašnjoj emsiiji „Pitanja gledalaca“ došlo je do nove žestoke svađe između Anđela Rankovića i Jovane Tomić Matore, zbog uplitanja Teodore Džehverović u njihove sukobe. 

Kažeš da su Anita i Anđelo započeli temu za dotičnu, je l’ moguće da toliko lažeš?! Ti si je započela sa veridbom – glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora

Ja sam to već rekla na debati, to smo već pričali. Imam prava da pričam šta ja hoču, bila je debata i da je Lejdi dobacila. Boli me ku**c da li je to izazvalo debatu i dokažem da li ovaj mali klošar laže…Sve po zasluzi i kako oni hoće – rekla je Matora.

Pametnom dosta je: „Čemu potreba?“. Mene niko nije pitao da li sam bio veren, pa ja dokazujem. Pokrenuto je sve to od strane nje (Matora). Bila je poenta da ona to uplete da bi se poremetio moj odnos sa Anitom, jer je ona možda znala kako će da reaguje – rekao je Anđelo.

INFO

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora i Anđelo Ranković sukob u Eliti

Da li je moguće da gledaoci dva dana pričaju da sam pomenula Teodoru Džehverović, a kada neko kaže: „Imam ja da pričam šta mi je Matora pričala za brata, hoću ili neću“ ili „nemoj da kažem ko ti je tukao…“, znači gore je ovo što sam ja pitala ili rekla, boli me ku**c imam da pričam šta hoću. On je pljuvao Teodoru kod mene lično, mogu da ti nabrojim pet prijatelja o kojima mi je pričao, a svi su otišli od njega – rekla je Matora.

Samo bih dodao, došla je Gordana, mama od Teodore i krenula u raspravu i još veća gungula se napravila – rekao je Ranković.

BONUS VIDEO: