08/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MATORA DOBILA JOŠ JEDAN TEŽAK UDARAC: Svi bliski ljudi joj zaboli nož u leđa, nije očekivala da se i ON okrene PROTIV nje (FOTO)

INFO

Učesnica „Elite“ Jovana Tomić Matora koja je u nedavno završenoj sezoni rijalitija ostala bez supruge Anite Stanojlović, koja se nakon javne prevare smuvala sa Anđelom Rankovićem, a zatim odnela pobedu i osvojila 100.000 evra doživela je izdaju i od mnogih prijatelja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora se sinoć suočila sa Anitom i Anđelom u „Narod pita“

Naime, zbog Anitine afere sa Mateom Car, došlo je do sumnji i u Sandru Rešić, koja je navodno znala za njihov kontakt, iako se pevačica ograđivala i pravdala da nije umešana u te spletke, a zatim joj je i Marko Đedović zabo nož u leđa, što ju je, kako je sama priznala, mnogo više zabolelo. 

A sada je došlo do još jedne izdaje kada je ona u emisiji „Elita – Narod pita“ izjavila da su mnogo puta pokloni koji su njoj bili namenjeni tokom učešća u rijalitiju završavali kod Anđela. Međutim, to je demantovao njen prijatelj Miki Đuričić.

Nakon što je Matora ispričala da su pokloni koje joj je, između ostalih, slao i Đuričić završili umesto kod nje, kod njenog suparnika Anđela, oglasio se Miki.

INFO

Foto: printscreen/RTV Pink

Miki Đuričić demantovao Matoru

On je ovim povodom, prokomentarisao šta je Jovani sve slao i otkrio da je sve što je poslao i dobil, te da ništa od toga što je on kupio za nju nije završilo u Anđelovim rukama.

– Poslao sam joj album sa slikama, slao sam joj kad je bio rođendan… – rekao je Miki za Pink.rs, te demantovao svoju drugaricu naglasivši da ništa od tih stvari nije video kod Rankovića:

To ja ne znam. Bilo je uneto to što sam jednom poslao… Mislim da sam dva puta. Jednom za Novu godinu, drugi put kada sam slao i Mići i svima… Oba puta joj je uneto to što sam joj ja poslao.

BONUS VIDEO: