18/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MARIJI ŠERIFOVIĆ OTAC NJENOG DETETA PRETI TUŽBOM! Nikako ne sme da prekrši dogovor, pevačica u strahu!

Vesti

Poznata srpska pevačica Marija Šerifović nedavno je otkrila razlog zbog kojeg nikada nije javno otkrila identitet oca svog sina Maria. Šerifovićeva je istakla da je reč o „strašnom dasi“ poreklom iz Evrope, ali da zbog ugovora ne sme da otkriva njegovo ime.

– On je strašan dasa, Evropejac, ali ne smem da govorim o tome zbog ugovora, jer jednog dana možda neko ovaj intervju prevede i da me tuže za 10.000 dolara, a možda i više – ispričala je Marija Šerifović i nastavila:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marija Šerifović

 

Pevačica je istakla zahvalnost ljudima iz svog kruga koji su sačuvali ovu tajnu, naglasivši da je očuvanje takvih privatnih informacija u današnje vreme zaista retkost. Njena iskrenost i otvorenost o ovoj temi naišla je na različite reakcije javnosti, ali je svakako pokrenula diskusiju o privatnosti javnih ličnosti i njihovih porodičnih odnosa.

– Ja sam želela da se zove na slovo M i eto. Iskreno, ja se zahvaljujem ljudima iz mog kruga što su ćutali, prijateljstva se gaje i neguju i takvu stvar čuvati u današnje vreme, u današnje, to zaista nema cenu i pokazali su mi da su pravi prijatelji – izjavila je ona u emisiji „Amidži šou“.

Ova izjava izazvala je veliku pažnju javnosti, a mnogi su se zapitali o kome bi moglo biti reč. Iako je publiku intrigirala ovom izjavom, Šerifovićeva nije otkrila više detalja o identitetu oca svog sina.

 

BONUS VIDEO: