13/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MARIJA KULIĆ NAPALA ĆERKU! Evo šta je zamerila Miljani preko telefona pred emisiju! Sve se orilo zbog rasprave ispred studija!

MARIJA KULIĆ NAPALA ĆERKU! Evo šta je zamerila Miljani preko telefona pred emisiju! Sve se orilo zbog rasprave ispred studija!

Bivša učesnica rijalitija Elita Miljana Kulić, gostovala je sinoć u emisiji „Narod pita“, a pre nego što je ušla u studio posvađala se sa majkom Marijom Kulić! Naime, nju je Marija zvala preko telefona da viče jer previše puši, a imala je problema sa grlom i tešku prehladu. 

Miljana se javila na telefon i odmah sklonila slušalicu od glave. Svima nam je bilo jasno da je zove Marija, jer je počela da klima glavom. Marija je pričala da bi trebalo da manje puši i pije jer se nije skroz oporavila od teške prehlade koju je imala, ali Miljana nije htela da je sluša – priča izvor i dalje otkriva:

Foto: TV Pink/printscreen

Marija Kulić

 

– Miljana je na kraju pustila majku na spikerfon, pa je svima bilo jasno dokle je svađa otišla. Miljana je počela da preti Mariji da će da spusti slušalicu ako nastavi da viče i da joj preti, što se na kraju i desilo, pa je samo nastavila da tera po svome! 

Foto: Instagram.com

Marija Kulić

 

Podsetimo, rijaliti učesnica Miljana Kulić izazvala je veliku pažnju svojim nedavnim pojavljivanjem u javnosti, gde je otkrila niz detalja iz svog života koji intrigiraju mnoge.

Kulićeva je izjavila da sa Ivanom Marinkovićem ima prijateljski odnos i da se nadala da će tako i ostati. Naglasila je da ne vidi sebe u vezi sa njim, ističući da su njih dvoje „dva različita sveta“. Otkrila je i da je nedavno provodila dosta vremena sa Marinkovićem, ističući da su imali svoje nesuglasice, ali da se nadaju da će ostati prijatelji.

Foto: ATA Images, Printscreen/Pink TV, Pxfuel

Ivan Marinković i Jelena Ilić

 

Miljana Kulić je otkrila da njen odnos sa Ivanovom bivšom partnerkom Jelenom Ilić nije najbolji, ističući da Jelena govori sve negativno o njoj. Ipak, Kulićeva je izrazila stav da ne želi da joj Jelena zauzme previše pažnje i da se nada da će njihov odnos ostati korektan, koliko je to moguće, odnosno, da se neće upuštati u neke svađe dodatno. 

BONUS VIDEO: