Foto: ST/Vladimir Lukić/Zadruga Official

 

Bivša zadrugarka Marija Bulat prokomentarisala je dešavanja u „Zadruzi 6“, te među onim retkima svrstala sebe u podršku Anđele Đuričić i svega što ona radi u rijalitiju. Naime, bivša zadrugarka je otkrila da ništa što mlada Crnogorka napravi i kaže u Beloj kući ne može da promeni mišljenje koje ima o njoj još iz prethodne sezone.

– Anđela je meni lepa i slatka bez obzira na to šta je uradila sa Zvezdanom. Nisam promenila mišljenje o njoj, svi grešimo u životu, desilo joj se, napravila je šta je napravila. Sve je manje onih koji će u rijalitiju da pruže pravu emociju, kao što su to uradili Luna Đogani i Marko Janjušević Janjuš. Teško je jedino njenim roditeljima da gledaju sve to. Jedan od razloga što nisam više deo rijalitija jeste moja mama. Čak i mnogo manje ekstremne situacije su neprijatne po roditelje, ali sam stava da nema stvari koju roditelj ne može da oprosti i razume. Đuričićka će da shvati da Zvezdan nije za nju čim dobije telefonski poziv, to će biti šamar realnosti jer previše je on stariji od nje, nema tu budućnosti, shvatiće ona da tu nema sreće. 

Foto: Vladimir Lukić

Marija Bulat o Anđeli Đuričić

Kako komentarišeš to da su se Anđela i Zvezdan prvi zabrinuli nakon reči Velikog Šefa da možda neće biti sledeće sezone „Zadruge“?

– Anđela je spomenula odmah kako je izgubila mnogo honorara, da mora do kraja da povede računa o parama. Ne razumem zašto je to Anđeli potrebno, u najlepšim je godinama, lepa, ima posao, zapravo ima zanat u rukama, živi na moru, šta više tražiti od života. Međutim, Zvezdan je taj koji se mnogo više zabrinuo, čak se preračunavao. Zvezdan Slavnić je rešio da „Zadruga“ bude jedini prihod u njegovom životu i planira da uđe i u sedmu, osmu i devetu sezonu jer drugačije ne može da opstane.