13/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MAMA JE SADA PONOSNA NA NJEGA: Anđelo u „Eliti 7“ nije ćutao nikom, pa ni bivšoj TAŠTI! U „Narod pita“ se poneo kao NAJVEĆI SNOB!

INFO

Rijaliti učesnik i dečko pobednice „Elite 7“ Anite Stanojlović Anđelo Ranković i dalje je tema broj jedan u medijima, a posebno zbog pitanja o njegovoj vezi sa pevačicom Teodorom Džehverović, koja se završila 2019. godine.

Iako je Anđelo nastavio da ulazi u rijaliti, Teodora se povukla iz rijaliti sveta i posvetila se potpuno muzičkoj karijeri.

Nedavno su isplivali detalji o odnosu između Anđela i Teodorine majke Gordane Džehverović, koji su neretko dovodili do rasprava bivše tašte i zeta.

Tokom emisije „Narod pita“, Anđelo je otkrio da mu je majka zamerala što je ćutao tokom prethodnih sezona, ali da sada za ovu nema šta da mu zameri.

Foto: RTV PINK printscreen

Anđelo Ranković sinoć gostovao u emisiji „Narod pita“

Na pitanje voditelja da li je razgovarao sa svojom majkom o sukobima sa Gordanom Džehverović, Anđelo je istakao da njegova majka ne želi da se bavi takvim ljudima, te da ga je uvek savetovala za njegovo dobro.

Dodao je da se ispostavilo da je majka u pravu i da ostaje pri stavu da ne treba da ćuti kada ga ljudi gaze. Takođe, naglasio je da njegova majka smatra da je lakše kada on ne zadržava sve u sebi, posebno kada su u pitanju sukobi sa drugim osobama.

 Moja majka se ne bavi takvim ljudima. Ona je meni uvek sve govorila za moje dobro, ispostavila se da je u pravu. Ona ostaje pri stavu da ne treba da ćutim ljudima kad krenu da me gaze. Što se tiče Matore, Džehve i svih ostalih, mislim da je mojoj mami lakše kad ne držim sve u sebi – rekao je Anđelo, te potvrdio da je ipak njegova majka zbog „snobovskog stava“ bila uzrok problema u vezi sa Teodorom.

Ovaj sukob između Anđela i Gordanine majke jasno pokazuje kompleksnost odnosa unutar njihove porodice, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj situacije.

BONUS VIDEO: