19/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

Maljkovićeva komentarisala žreb za Pariz! Samo naivni mogu da misle da neće pojaviti najbolji ovog sveta!

Maljkovićeva komentarisala žreb za Pariz! Samo naivni mogu da misle da neće pojaviti najbolji ovog sveta!

Posle žreba za Olimpijske igre u Parizu, oglasila se i selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije, Marina Maljković.

Naše „lavice“ će igrati u A grupi sa Španijom, Kinom i Portorikom.

– Ko god da je sa nama u grupi, moj pristup je isti – rad, rad i samo rad. Treće Olimpijske igre za redom su dokaz da je taj metod ispravan. Igračice se menjaju, ali je metod isti. Naša ekipa je jako, jako mlada i nova, a takmičenje je izuzetno teško.

Samo naivni mogu da misle da se bilo gde u muškoj ili ženskoj košarci i u svim ostalim sportovima neće pojaviti najbolji sportisti ovoga sveta. Svi će doći i svi će igrati Olimpijske igre u Parizu.

Foto: INSTITUT ZA ŽENSKI SPORT

Činjenica je da je Pariz poseban, to nema nikakve dileme. Činjenica je i da će ovo biti najteže takmičenje po mišljenju mnogih stručnjaka, kad je ženski košarkaški turnir u pitanju i to me raduje.

Raduje me zbog ženske košarke, raduje me zbog ženskog sporta, tako da uprkos mladosti koju imamo, uz ogroman rad ovog leta, trudićemo se da sakrijemo sve naše mane i da spremne idemo na to najteže svetsko takmičenje – kazala je Maljković.