31/03/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

MALINA POSLALA 200 RAČUNA I DOBILA DVOSOBAN STAN: Srpkinja osvojila nekretninu u Beogradu u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, pomogao joj je sin!

MALINA POSLALA 200 RAČUNA I DOBILA DVOSOBAN STAN: Srpkinja osvojila nekretninu u Beogradu u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", pomogao joj je sin!

Malina Radisavljević iz Blaca jedan je od dobitnika stana u Beogradu u novom ciklusu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“. Dobitnica stana je rekla da je poslala oko 200 računa i da joj je porodica pomogla u prikupljanju i skeniranju.

Ona koja je u večerašnjem izvlačenju nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ dobila dvosoban stan u naselju Zemunske kapije u Beogradu, rekla je za RTS da je poslala oko 200 računa.

Zatečena sam, trenutno sam zatečena – kratko je rekla dobitnica stana u Beogradu.

Rekla je da je sin prikupljao i donosio račune i pomagao u skeniranju, a da je i suprug instalirao aplikaciju i takođe poslao veliki broj računa.

Malina Radisavljević je poručila da će nastaviti da učestvuje u nagradnoj igri, a da će stan koji je dobila dobro doći za školovanje dece.

Drugi, jednoiposoban, stan u naselju Zemunske kapije dobio je Vladan Petrović.

Ove godine, nagradna igra po prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani preko aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće i konkurišu za vredne nagrade.

Svake subote biće izvučeni dobitnici dva stana u Beogradu, a u ovom ciklusu očekuje nas pet izvlačenja, saopštila je Vlada Srbije.

– Iako je činjenica da je ovakav, digitalni način organizovanja nagradne igre lakši, efikasniji i jednostavniji, ponajviše za same učesnike, postavljalo se pitanje da li će se i kako građani navići na novi sistem i da li će odziv biti uspešan kao i prethodnih godina. Međutim, pokazalo se da su oboreni apsolutno svi postojeći rekordi broja poslatih računa, u svim izdanjima nagradne igre do sad – navodi se u saopštenju.

Građani su do 27. januara do 8 časova poslali neverovatnih 41.099.325 računa, što je prevazišlo sve procene odziva.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);