08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MAJU MARINKOVIĆ ČEKA „RIBANJE“ ZBOG STANISLAVA, OSRAMOTILA SE ZA SVA VREMENA: Taki besan kao ris, na finalu se neće dobro provesti!

INFO

Taki Marinković, otac kontroverzne rijaliti učesnice, Maje Marinković, ne krije nezadovoljstvo zbog ćerkinog blamiranja na televiziji. Naime, on ne može da veruje da je Maja toliko spremna da se sramoti zbog Stanislava Krofaka, koji je zavlači i igra se sa njenim emocijama.

Ipak, stao je iza svoje ćerke i potvrdio sve što je rekla za bivšeg izabranika, Marka Janjuševića Janjuša. Aneli Ahmić je bila prva na udaru za komentarisanje, a Taki je nije štedeo:

Foto: youtube.com/Zadruga Official, INFO,

Maja Marinković, Taki Marinković i Stanislav Krofak

 

– Sve što je rekla, stojim iza toga. Neću štedeti nikoga. Maja je bila zaštićena pored Janjuša kao beli medved. Vrlo dobro je znala u šta se upušta jer je on folirant i prevarant. Kažu Maja se ponižava, a šta je on njoj radio? Izbacivao je iz rehaba nakon svakog odnosa. Aneli je igrala igru, mislila je da pije te tablete, pa je ipak ostala trudna. Svi su stali na njenu stranu, to se dogodilo i mojoj ćerki. Ceo sto je napadao, a ovu svi brane – počeo je Taki Marinković.

Priznao je da nije zadovoljan Majinim ponašanjem prema Stanislavu Krofaku.

– To blamiranje joj nije potrebno, uopšte to ne podržavam. Bila je priča da je on fin, a on pokušao da prevari celu naciju. Maja govori samo iskreno i prizna kad pogreši. Njega ne uzimam za ozbiljno. Sve što je rekao, slagao je. Jedva čekam da se ovo završi, da joj kažem par reči – rekao je on za Pink.rs.

BONUS VIDEO: