28/11/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

MAJU BEROVIĆ HITNO OPERISALI, DOKTORI JOJ SE BORILI ZA ZDRAVLJE: Ovu su svi detalji zahvata!

MAJU BEROVIĆ HITNO OPERISALI, DOKTORI JOJ SE BORILI ZA ZDRAVLJE: Ovu su svi detalji zahvata!

Foto: printscreen/RTV Pink

Pevačica Maja Berović nedavno se suočila sa ozbiljnim zdravstenim problemom usled kog je bilo upitno da li će sačuvati nogu.

Naime, Maja je otkrila da je imala otvorenu ranu na nozi, a kada joj se ista inficirala, sačekalo ju je čak pet operacija u manje od mesec dana.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Maja Berović

 

– Dosta ljudi je imalo sličnih problema kao ja. Neverovatno mi je koliko se ljudima to često dešava, mislila sam da samo ja to imam. U pitanju je bila infekcija noge. Bakterija strptokoke mi je napravila haos. To je nešto što se jako teško leči. Može antibioticima, ali u težem slučaju operacijom. Ja sam morala da se operišem jer se stvar baš zakomplikovala – rekla je Maja pa dodala:  

– Imala sam otvorenu ranu… Toga leta sam jako puno šetala sa sinom…nisam nosila flaster, iako su mi rekli, jer sam već pre toga imala nekih problema na koži. Ta otvorena rana se inficijrala, mislila sam da ne može ništa loše da mi se desi, ali eto…desilo se. Imala sam loš imunitet zato sam i tako prošla – rekla je pevačica, pa otkrila da je zahvalna što joj je nakon svega ostao samo ožiljak.

 Na kraju sam završila sa 5 operacija u roku od 20 dana. Uspeli su da spasu nogu, naravno da se sada mogu nasmejati na tu temu. Ja sam to na kraju krajeva ispričala jer mi zanemarujemo sitnice, ali to ne treba da se radi. Od male stvari može da se napravi ozbiljan problem, iz tog ugla sam mislila da nema izlaza. Razmšljala sam o tome da li ću uopšte imati nogu, sada imam samo 27 centimetara ožiljka na nozi – rekla je nedavno za Telegraf.