20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MAJKA JE ČULA POSLEDNJE REČI SVOJE ĆERKE, PRE NEGO ŠTO JE NASTRADALA NA FESTIVALU: Ovo će vas slomiti!

MAJKA JE ČULA POSLEDNJE REČI SVOJE ĆERKE, PRE NEGO ŠTO JE NASTRADALA NA FESTIVALU: Ovo će vas slomiti!

Lesli Vilijams je majka koja se sa tugom seća poslednjih reči svoje kćerke Dominik, koja je poginula na putu ka muzičkom festivalu Creamfields u avgustu 2009. godine. Dominik je imala samo 20 godina kada je poginula u saobraćajnoj nesreći na putu ka ovom festivalu. Lesli ističe da je svet postao mesto ispunjeno prevelikom količinom besa i mržnje, dok je njenim rečima želela da istakne Dominikinu dobrotu i želju da pomaže ljudima.

Poslednje reči i sećanja na Dominik

Lesli se seća kako je Dominik, pre nego što je krenula na festival, rekla svojoj majci „Volim te milionima“. Ovo su bile poslednje reči koje je Lesli čula od svoje kćerke pre nego što je otišla. Tog dana, Dominik je krenula sa prijateljima ka festivalu, ali nažalost, njen život je tragično okončan kada je automobil u kojem se nalazila izgubio kontrolu i prevrnuo se, a ona je nažalost preminula.

Životna filozofija i snovi Dominik Vilijams

Dominik je živela prema svojim uverenjima, težila je da pomogne drugima i nikada nije osuđivala ljude, zbog čega je imala mnogo prijatelja. Njena majka ističe da je Dominik volela festivale i bila je uzbuđena zbog odlaska na Creamfields. Takođe, Dominik je imala snove o otvaranju sopstvene škole plesa i putovanju svetom. Njena majka se seća kako je Dominik iskoristila svaku priliku koja joj se pružila i bila puna života.

Tuga i sećanja

Lesli se seća trenutka kada su joj dva policajca saopštila strašnu vest o fatalnoj nesreći u kojoj je poginula Dominik. Ova vest je ne samo potresla nju, već je imala dubok uticaj na njen brak i sinove. Lesli ističe da su njeni sinovi Liam i Deni bili veoma bliski sa sestrom i da je njihov gubitak bio težak kako za nju, tako i za njih.

Iskazivanje tuge kroz pisanje

Nakon gubitka Dominik, Lesli se okrenula pisanju kao načinu izražavanja svoje tuge. Napisala je knjigu pod nazivom „Ćerka moja“, u kojoj je opisala bol gubitka Dominik i suštinu njenog bića. Ova inspirativna majka ističe važnost sećanja na Dominik i poziva ljude da budu poput nje, da iskoriste svaku priliku i da u potpunosti zagrle sadašnjost.