21/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MAJA OPET U KONTAKTU SA DESINGERICOM! Svi se pitaju da li sve namerno radi Stanislavu, isplivao šok-snimak!

MAJA OPET U KONTAKTU SA DESINGERICOM! Svi se pitaju da li sve namerno radi Stanislavu, isplivao šok-snimak!

Bivša učesnica rijalitija Elita Maja Marinković ponovo je u kontaktu sa reperom Dragomirom Despićem Desingericom, ako je suditi po objavama koje stavlja na društvene mreže. 

Foto: Instagram pritnscreen

Maja Marinković na snimku koji je reper podelio

 

Iako se ni Maja ni Stanislav još uvek nisu oglasili povodom priča o raskidu kako bi potvrdili ili demantovali navode medija, fanovima je jasno da im je „odzvonilo“, budući da su sa Instagrama uklonili sve zajedničke fotografije, ali i zbog toga što Stanislav vreme provodi s drugovima i objavljuje citate za koje mnogi smatraju da su posvećeni Maji, dok se ona ludo provodi sa drugaricama.

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković

 

Naime, Maja, stari „skandal majstor“, ponovo je uspela da skrene pažnju na sebe snimivši se u provodu s drugaricama uz jednu od pesama Dragomira Despića Desingerice, sa kojim je prošlog leta bila povezivana, kada je počela da kruži priča da su ona i reper imali aferu u Budvi. Njen stori mnogi su shvatili kao provokaciju za Stanislava, a na njen novi potez nije ostao imun ni Desingerica, koji je podelio njen stori.

Foto: ATA Images

Maja Marinković i Desingerica

 

Podsetimo, prošlog leta kružila je priča da je reper bio neveran svojoj ženi Neveni, što je on u više navrata demantovao, kao i Maja.

Foto: ATA Images

Maja Marinković i Desingerica

 

Pozdravila bih ga, on je super momak. Mi smo se upoznali preko zajedničke drugarice Tamare, nije tačno ono što su pisali. On je dečko koji je napravio bum svojom pojavom i performansom. Što se mene tiče, o njemu zaista reči hvale – izjavila je Marinkovićeva svojevremeno za Blic.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, INFO.rs/Ilustracija, INFO

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

BONUS VIDEO: