05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MAJA OBRISALA POD MIONOM JOVANOVIĆ ZA VEK VEKOVA: Otkrila SUROVU ISTINU, Ša i Stanislav će zbog ovoga imati ozbiljne probleme!

MAJA OBRISALA POD MIONOM JOVANOVIĆ ZA VEK VEKOVA: Otkrila SUROVU ISTINU, Ša i Stanislav će zbog ovoga imati ozbiljne probleme!

Lazar Čolić Zola otkrio je Maji Marinković da Stasnislav Krofak popušta kad je u pitanju pomirenje sa njom, kao i da je siguran da njih dvoje jedno drugom šalju tajne signale, zbog kojih se ona smirila i ne pravi haos poslednjih dana.

Šta li čete ti i Stanče? Da li se smeškate ovih dana? Čim si ti mirna mora da se nešto dešava – rekao je Zola.

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak i Maja Marinković

 

Šta da radim? Ako neko hoće, hoće – dodala je Maja.

Nije sinoć ništa rekao kad sam rekao da malo popušta, inače on meni kaže: „Daj Zola, nemoj me j*bati“ – nastavio je Čolić.

Imam osećaj da ona (Miona) sve više hoće da se svađa sa mnom, bolesna riba. Kako ja nju da gotivim? – pročila je Marinkovićeva.

Učesnica Elite Maja Marinković, potkačila je ljutu rivalku Aneli Ahmić, koja sada čeka dete sa Markom Janjuševićem Janjušem, pa joj je u prolazu rekla da je tek čekaju muke! Naime, Aneli je Maji rekla da nije ni svesna sa kakvim muškarcem će odgajati dete, te je podsetila na to kakve su oni svađe imali dok su bili zajedno. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

 

– Aneli draga! Ti nisi svesna kakve ćeš tek probleme da imaš! Taj čovek nije ni za muža, ni za dečka, ni za porodicu. Nadam se da si svesna toga šta si uradila. Ali svakako, iskreno vam želim svu sreću – pecnula je Maja, a starleta se nadovezala: 

– Nemoj ti meni Majo da pričaš kako neko treba da se ponaša u vezama. Svi ste imali sve, samo ne vezu.

BONUS VIDEO: