21/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MAJA MARINKOVIĆ NE ULAZI U „ELITU 8“ ZBOG STANISLAVA: Neočekivani obrt pred novu sezonu rijalitija, Krofak doneo ODLUKU!

INFO

Jovana Cvijanović poprilično je aktivna na društvenim mrežama i redovno komunicira sa fanovima putem Instagrama, a sada je postavila opciju da joj pratioci postavljaju pitanja, na koja ona direktno odgovara preko storija.

Kako je bliska sa Majom Marinković, Jovana je je objasnila da je njoj trenutno prioritet veza sa Stanislavom Krofakom i da je ne bi rizikovala zbog ulaska u osmu sezonu rijalitija:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

– Da li će Maji biti preča „Elita 8“ (da uđe bez njega) od ljubavi sa Stanislavom? – glasilo je pitanje za Jovanu Cvijanović, a ona je odmah objasnila:

Ne, Maji je trenutno najbitniji odnos sa Stanislavom – napisala je Jovana.

INFO

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Cvijanović

Inače, Majina drugarica iz rijalitija, Slađa Lazić, poznatija kao Poršelina, nedavno je progovorila o Majinom odnosu sa Krofakom, te istakla da smatra da će njih dvoje svoju ljubav krunisati brakom, kao i da će se Marinkovićeva uskoro ostvariti u ulozi majke.

– Stanislav je pravi muškarac za nju! Dopisivale smo se pre par dana kada mi je javila da je na mojoj planini! Shvatila sam da su zajedno i drago mi je zbog toga! Svi su ih kočili, ali su uspeli! Jako sam srećna zbog nje. Desila se situacija da se pojavio Stanislav. Nije želela, ali svideo joj se! Ona se zaljubila! Nadam se da će njihova veza opstati. Vidim da se ona jako promenila, a i on je to video. Volela bih da potraje taj odnos i da ga krunišu brakom, jer je Maja srećna. Spremna je za bebu! Mislim da će biti najbolja mama na svetu – ističe bivša učesnica „Elite“.

BONUS VIDEO: