18/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MAJA MARINKOVIĆ NE PRESTAJE DA PRIČA O OVOM REPERU! Starleta kao da se opet zaljubila, usijale se društvene mreže od komentara!

MAJA MARINKOVIĆ NE PRESTAJE DA PRIČA O OVOM REPERU! Starleta kao da se opet zaljubila, usijale se društvene mreže od komentara!

Starleta Maja Marinković ne prestaje da priča o Dragomiru Despiću Desingerici, reperu sa kojim je navodno već bila jednom u šemi, ali su to oboje demantovali u medijima. 

Naime, Maja je ocenjivala popularne frajere na estradi, pa Despića nije štedela.

Foto: Amig show

Maja Marinković

 

Desingerica je za mene čista desetka i to ću ovako javno da kažem – rekla je starleta za Pink.rs, a u studiju je tokom jedne emisije puštala i njegove pesme.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković

 

Podsetimo, rijaliti zvezda Maja Marinković tokom svog gostovanja u emisiji „Narod Pita“ u kojoj je bila sa Urošem Stanićem, koji je iste večeri takođe bio gost, dotakla se svog odnosa sa Filipom Carem, bivšim dečkom. Naime, kako se u poslednje vreme spekuliše o njihovom pomirenju, čak i dok je još  bila u vezi sa Stanislavom Krofakom, a pogotovo nakon raskida sa Panterom, ona je morala da odgovori šta se tu tačno dešava. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printskrin/RTV PINK, INFO.rs

Maja Marinković, Desingerica i Stanislav Krofak

 

Pošto je to jedna od tema koja rijaliti fanove trenutno možda i najviše zanima, a u međuvremenu se desio niz slučajnosti koje su još više podgrejale glasine da je par ponovo u kontaktu, a možda čak i obnovio romansu, Maja je i ovog puta dobijala pitanja koja se tiču nje i Cara. Nju je i u prethodnom i u ovom izdanju popularne emisije dočekalo iznenanađenje u vidu poklona za koje ona uporno tvrdi da su slučajnost, iako mnogima deluje kao da Filip stoji iza svega toga.

BONUS VIDEO: