19/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MAJA IZMEĐU DVE VATRE: Taman se izborila za svoju ljubav sa Stanislavom, a onda se DIGLA FRKA oko ovog! Mora HITNO da ODLUČI!

INFO

Učesnica „Elite“, Maja Marinković otvoreno je govorila o svom odnosu sa Stanislavom Krofakom, ali se dotakla i reakcije svog oca Radomira Marinkovića Takija, kao i Stanislavove porodice, pošto se ona našla između dve vatre.

Naime, ona je istakla da je Taki njen zaštitnik, te da je razumljivo što je burnije reagovao na njenu vezu sa Panterom. Ipak, ona je naglasila da je njen tata pod njenim pritiskom malko popustio i spustio loptu po pitanju njihovog odnosa, što joj je mnogo drago.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković se bori za svoju ljubav

Voditeljka je zatražila od nje da napravi retrospektivu njenog odnosa sa Stanislavom, počevši od kraja, kada je Taki izrazio svoje nezadovoljstvo, a Maja je istakla da je otac njena najveća podrška, te pomenula kako se on razočarao kada je od Stanislavove porodice stigla čestitka u kojoj je ta podrška izostala.

– Taki je moj zaštitnik, ja sam njegova jedinica i mezimica. Taki je nas podržavao, ali kada je stigla čestitka od njegove porodice, ja sam se malo razočarala što oni ne podržavaju. Taki je malo burnije odreagovao nego što treba, ali kada je gledao neke burnije situacije, mogu da ga razumem.Međutim, ja sam ta koja odlučuje, ja prihvatam kritike, ali on ne može da utiče na naš odnos. Mi smo danas pričali, spustio je loptu – rekla je Maja u emisiji „Narod pita“.

INFO

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Otac Radomir Taki Marinković je Majina najveća podrška

Marinkovićeva je takođe istakla da je u ovom ljubavnom odnosu bila fenomenalna prema Stanislavu i da nije imala nikakvih grešaka, te naglasila je da ne želi da priča o njegovoj porodici, jer joj je bitno samo njegovo mišljenje.

 Ne želim da pričam o njegovoj majci, bratu i tati, mislim da su oni super ljudi. Meni je njegovo mišljenje bitno i bitan mi je on, imao je prilike da vidi kakva sam ja u spoljnom svetu. Ne znam čemu potreba za vređanjem jedne žene, pričala sam sa Stanislavom, on je rekao da je to ružno. Meni je bitan on i njegovo razmišljanje. Ja sam ta koja se pita o svom životu i onome što ću ja odlučiti, nije sve ni sa druge strane bilo tako sjajno da bi se Takiju toliko zamerilo – zaključila je Maja.

BONUS VIDEO: