08/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MAJA I STANISLAV ZAVARALI NACIJU? Evo gde su završili posle BURNOG SUOČAVANJA u „Narod pita“!

INFO

Bivši par Maja Marinković i Stanislav Krofak gosovao je u emisiji „Narod pita“, gde je definitivno postalo jasno da od njihovog pomirenja nema ništa.

Pošto su imali burno suočavanje, jer se Pantera Marinkovićevoj nije javljao prethodnih šest dana, pa je ona pobesnela, došlo je do konačnog ishoda u kome je MMA borac potpuno promenio ploču.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković pobesnela zbog Krofakovog nejavljanja

Iako su bili na korak do veze i sve je, po Majinom ubeđenju, funkcionisalo u najboljem redu, Krofaku je prekipelo i on je odlučio da se zauvek rastanu.

Dok je tokom programa u kome je Maja otkrila da je Stanislav bio kod nje u stanu i spavao u njenom krevetu, bilo dosta varnica između njih dvoje, mnogi su verovali da će i nakon emisije ponovo završiti zajedno. 

Međutim, to se nije desilo.

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak promenio ploču

Kako Pink.rs prenosi, njih dvoje su nastavili da se svađaju i po napuštanju studija, te su se raspravljali na parkingu, gde je Marinkovićeva pokušavala da istera svoje, ali očito nije uspela. Svako je seo u svoj automobil i otišao na svoju stranu, mada zakleti fanovi ovog rijaliti para i dalje veruju da su samo hteli da zataškaju trag i da postoji mogućnost da su se kasnije negde našli i nastavili zajedno.

Ipak u komentarima na društvenim mrežama, Stanislav je dobio više podrške zbog ovakve odluke, jer Maju i dalje većina osuđuje što je sklona da proganja bivše partnere. Ipak ima i onih koji joj poručuju da je Krofak ne zaslužuje, te da svakom dečku samo diže cenu.

BONUS VIDEO: