21/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

MAJA I CAR PONOVO BLISKI KAO PRE?! Stanislav saznao za njen kontakt sa Filipom, usledila neviđena DRAMA!

INFO

Vest o iznenadnom raskidu Maje Marinković i Stanislava Krofaka šokirala je njihove brojne fanove, koji se i dan-danas nadaju da se radi samo o bezazlenoj svađi i da će uskoro doći do pomirenja. Ipak, Maja je juče prekinula tišinu i objavila provokativan snimak sa plaže, a svima je zapao za oko komentar njene prijateljice i rijaliti cimerke, Jovane Cvijanović:

– Moja Lemurica! – napisala je Jovana Cvijanović Maji, a komentari su se samo nizali.

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Cvijanović i Maja Marinković

 

Naime, Filip Car i Maja Marinković su tako nazivali jedno drugog tokom svoje turbulentne veze, pa je ovaj komentar ispod Majine fotografije sve bacio u rebus. Mnogi fanovi su posumnjali da je Marinkovićeva ponovo stupila u kontakt sa bivšim dečkom i da je zapravo to razlog njenog raskida sa Stanislavom.

Podsetimo, Maja je, po izlasku iz rijalitija, odmah kontaktirala s Filipom Carem, svojim bivšim dečkom, koji se sada oglasio za medije i otkrio šta misli o raskidu Marinkovićeve i Krofaka. Filip se, po svemu sudeći, povukao iz te priče, pa je odlučio da ostane suzdržan, a mnogi smatraju da postoji poseban razlog zašto ovu priču nije želeo preterano da komentariše, već je bivšoj poručio da ga ni najmanje ne interesuje, ni ona ni njen ljubavni život generalno:

INFO

Foto: Instagram.com

Maja Marinković, Stanislav Krofak i Filip Car

 

– Ne želim to stvarno da komentarišem, nije moja stvar i oni me ne zanimaju – rekao je Filip za Pink.rs.

BONUS VIDEO: