23/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

LUNA ĐOGANI U DRUGOM STANJU?! STOMAK SE VIDI IZ AVIONA, ONA POZIRALA ZADOVOLJNIJA NEGO IKADA! (FOTO)

LUNA ĐOGANI U DRUGOM STANJU?! STOMAK SE VIDI IZ AVIONA, ONA POZIRALA ZADOVOLJNIJA NEGO IKADA! (FOTO)

Pobednica druge sezone „Zadruge“ i popularna jutjuberka Luna Đogani izazvala je nedavno lavinu komentara na društvenim mrežama nakon što se pojavila na jednoj proslavi u haljini koja je nagovestila moguću trudnoću. Luna, koja je u skladnom braku sa Markom Miljkovićem, već ima dve ćerke, Miu i Lanu, pa su mnogi odmah počeli da spekulišu da li je poznata influenserka u drugom stanju.

Foto: Instagram printsceen

Luna Đogani

 

Fotografija koja je objavljena na Luninom Instagram profilu brzo je privukla pažnju njenih pratilaca, a komentari poput „Luna trudna?“, „Mislim da je ponovo trudna“, „Lunči blista“ i „Je l’ ovo treća beba na putu?“ samo su neki od brojnih spekulacija koje su se pojavile nakon što su korisnici društvenih mreža primetili stomačić na fotografiji.

Kako je Luna poznata po svom vitkom izgledu koji je održala čak i nakon porođaja, mnogi su ostali zbunjeni kada su primetili izvesne promene na njenoj figuri. Dok jedni smatraju da je moguće da je u drugom stanju, drugi sugerišu da je možda samo nabacila koji kilogram više.

Foto: Instagram printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković

 

U svakom slučaju, Luna Đogani je svojim prisustvom na proslavi izazvala burne reakcije i podstakla različite spekulacije među svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Foto: instagram.com/luna_djogani

Luna Đogani

 

U porodici Miljković nedavno se desio poseban dan jer njihova mezimica Mija slavi svoj treći rodjendan. Ponosni otac Marko Miljković prvi je javno čestitao svojoj mezimici putem društvene mreže Instagram, uz predivnu sliku Mije u crvenoj haljinici od tila sa rajfom na glavi. Na slici se vidi kako slavljenica sa osmehom na licu pozira, a Marko je uz sliku napisao emotivnu poruku: „Moja mala curica napunila 3 godine“.

BONUS VIDEO: