20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

LOM U ŠIMANOVCIMA, VODITELJKA IZGORELA OD BESA! Učesnik „Elite“ zbog ovog incidenta ostao praznih džepova!

LOM U ŠIMANOVCIMA, VODITELJKA IZGORELA OD BESA! Učesnik "Elite" zbog ovog incidenta ostao praznih džepova!

U sinoćnoj emisiji „Narod pita“ voditeljka Maša Mihailović ugostila je bivše takmičare rijalitija „Elita“ Uroša Stanića i Nenada Aleksića Ša. Ova emisija je već unapred bila obeležena napetošću s obzirom na to da su Uroš i Nenad imali niz nesuglasica tokom svog boravka u rijalitiju, a situacija je eskalirala do tačke pucanja.

Već na samom početku emisije atmosfera je bila napeta. Nenad, kako su mnogi primetili, namerno je provocirao Uroša komentarima o njegovom karakteru i ponašanju tokom učešća u rijalitiju. Uroš je pokušavao da zadrži smirenost, ali je situacija postajala sve napetija kako je emisija odmicala.

Najpre su počeli s gnusnim uvredama, a Stanić je u jednom momentu ustao sa stolice, pa polio Ša i voditeljku, a kasnije istom flašom gađao repera. Maša je povikala na sav glas, pa saopštila takmičaru da je kažnjen zbog ovakvog ponašanja:

– Uroše, polio si i mene, ne znam da li je ovo vredno kazne – vikala je Maša i brisala haljinu.

Voditeljka Maša Mihailović je odmah reagovala, pokušavajući da smiri situaciju i prekine dalji konflikt. Gosti u studiju su bili vidno iznenađeni ovakvim preokretom događaja, a atmosfera je postala napeta i nelagodna. Nenad je burno reagovao na ovaj incident, izražavajući nezadovoljstvo i zahtevajući izvinjenje od Uroša.

Ovaj neočekivani incident je izazvao lavinu reakcija na društvenim mrežama, gde su se fanovi ove dvojice bivših učesnika rijalitija žestoko sukobili u komentarima. Mnogi su osudili postupak Uroša, dok su drugi podržali njegovu reakciju nakon niza provokacija koje je doživeo od Nenada.

BONUS VIDEO: