26/08/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

LJUTA KAO GUJA! Evo kakva je Aneli Ahmić van rijalitija – konačno PALE MASKE!

LJUTA KAO GUJA! Evo kakva je Aneli Ahmić van rijalitija - konačno PALE MASKE!

Aneli Ahmić, drugoplasirana takmičarka riajlitija „Elita 7“ pojavila se danas u Šimanovcima povodom snimanja emisije Amidži šou, u kojoj su elitari i bivši zadrugari, ali i drugi gosti.

Foto: INFO

Aneli na snimanju „Amig show-a“

Aneli je izrazila svoje nezadovoljstvo nesnosnom vrućinom, što nije iznenađujuće s obzirom da je danas jedan od najtoplijih dana u godini. Njeno pojavljivanje na snimanju emisije nije prošlo neprimećeno, budući da je privukla pažnju svojim izgledom i prisustvom pored ostalih poznatih i dragih ličnosti.

Žuta haljina koju je nosila isticala je njenu eleganciju i stil, čime je dodatno doprinela atmosferi događaja. Mediji su brzo reagovali na Anelino pojavljivanje, ističući kako je njen dolazak bio jedan od glavnih momenata današnjeg snimanja.

Foto: INFO

Janjuš, Kačavenda i Aneli na snimanju

– Ne volim taj Janjušev sarkazam, tu njegovu ironiju. On voli da gleda u žene generalno, nije sad gledao samo u mene… On zna najbolje da li ima emocije prema meni ili nema, ali, iskreno da kažem, mene to više ne interesuje – rekla je Aneli pred našim kamerama.

– Piše bivšim devojkama? Pa, ako meni pošalje tokom leta, ne znam. Stava sam da mu neću odgovoriti, ovo je nešto što je obeležilo život i meni i njemu. Mislim da mu neću odgovoriti – dodala je ona, a onda se osvrnula i na navode da se njena sestra Sita naljutila na nju.

Foto: Dragan Kadić

Sita Ahmić

– Ne, ne, nije istina, ona je moja kraljica! Ona je otišla iz Beograda odmah zbog dece. Morala je otići da bi bila sa njima – kazala je Aneli.

BONUS VIDEO: