29/03/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

LJUBAVNICA NASTAVLJA DA ŠOKIRA! Anđela savetuje Aleks kako da bude PONIZNA sa muškarcima, Zvezdan odmah dolio ULJE NA VATRU!

LJUBAVNICA NASTAVLJA DA ŠOKIRA! Anđela savetuje Aleks kako da bude PONIZNA sa muškarcima, Zvezdan odmah dolio ULJE NA VATRU!

Nakon što ju je Zvezdan Slavnić u više navrata javno verbalno spuštao i vređao, a ona nastavljala da bude sa njim u vezi, pa mu potom ljubila šake i stopala pred svima, sada je otišla korak dalje.

Anđela Đuričić je, naime, savetovala Aleksandru Nikolić kako bi trebalo da se ophodi prema muškarcima, te joj udelila savet šta da radi u odnosu sa Filipom Carem.

Uđi, uzmi jelo, odnesi mu i iznenadi ga. Jesam li ti dala primer? Nemamo šta više da pričamo na tu temu! – kazala je Anđela Aleksandri koju je naterala da ode da vidi Cara, a Zvezdan ju je odmah pitao:

Šta je gasiram? Čoveku nije dobro, treba da ide da ga vidi. I da joj on kaže: „Marš“… Vidi, ja da dođem i da mi kažeš: „Marš“, i ja bih tebi rekla: „Marš“, pa bih ostala tu – iznela je Đuričićeva teoriju za uspešan odnos.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);