24/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

LISTA „SRBIJA NE SME DA STANE“ DANAS BI OSVOJILA 55 MANDATA! Vučić o beogradskim izborima – Opoziciji se NE ŽURI!

LISTA "SRBIJA NE SME DA STANE" DANAS BI OSVOJILA 55 MANDATA! Vučić o beogradskim izborima - Opoziciji se NE ŽURI!

Srpska napredna stranka bi danas, kada bi samostalno sa ovom listom Beograd ne sme da stane izašla na beogradske izbore, osvojila 55 mandata, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Samostalno, bez SPS bili bismo bliže 55 mandata„, rekao je predsednik Srbije gostujući na TV Prva i naglasio da se opoziciji ne žuri na izbore.

Opozicija bi bila u padu, rekao je Vučić i dodao da se i dalje na njegovu žalost visoko drže Nestorović i posebno, kako je rekao, Jovanović koji je njegovo najveće razočaranje u politici.

To je to. SNS bi imao najmanje 5 mandata više„, kazao je presednik i dodao da bi i lista Srbija protiv nasilja imala manje mandata, tačnije, kako je dodao, tri.

On je rekao i da će Srpska napredna stranka da pobedi u Beogradu na predstojećim izborima, i da se zato, kako je naglasio, „opoziciji ne žuri na beogradske izbore“. 

U Beogradu će SNS mnogo lakše da pobedi nego u bar dva grada u Srbiji, pritom nisu Niš i Novi Sad, već je kombinacija gradova. Ali, u Beogradu je situacija danas prilično jasna, i prilično je ubedljiva prednost za one koji vode Srbiju napred“, rekao je Vučić za TV Prva. 

U studiju je prikazan snimak od pre nekoliko godina kada je Dragan Đilas plakao u kameru.

Njemu niko nije decu pomenuo, a on pominje tuđu decu. Šta hoćete, da cmizdrim ili da kukam? Niti ćemo da pretimo njemu i njegovoj deci. Mi ćemo nastaviti da čuvamo i njegovu decu, i tako ćemo nastaviti da se ponašamo. Ljudi su mogli sami da vide sve, i da zaključe – rekao je predsednik.

On kaže da se opoziciji ne žuri na beogradske izbore, i da planiraju da bojkotuju.

Verujte mi SNS će mnogo lakše da pobedi u Beogradu. Situacija je prilično jasna, prednost je prilično ubedljiva – kaže Vučić.

BONUS VIDEO