08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

LIK JOJ POKLONIO AUTO, PA GA ŠUTNULA: Vesna de Vinča se pohvalila da je NAJVEĆA SPONZORUŠA U GRADU!

Vesti

Poznta novinarka i vlasnica kompanije „Mis Ju“ Vesna de Vinča prisetila se u TV emisiji jedne situacije iz svoje prošlosti na osnovu koje je prozvana „najvećom sponzorušom u gradu“. 

Naime, ona je sa voditeljkom i gostima razgovarala na temu muško-ženskih odnosa, a konkretno su se bavile temom – koliko su i da li su u današnje vreme muškarci ili žene “ludi od ljubavi“. 

Foto: Printskirn

Vesna de Vinča bez dlake na jeziku

Vesna je u želji da istakne koliko su je udvarači voleli i poštovali, opisala jednog kavaljera od kog je na poklon dobila automobol, da bi ga ona uprkos skupocenom poklonu otkačila.

Jedan od mojih udvarača mi je svojevremno kupio automobil Tojotu Jaris. Jednog dana, došla sma u kompaniju i videla auto parkiran ispred, sa velikom mašnom. Popela sam se gore i pitala moju saradnicu “Čiji je ovo Jaris dole?“ Ona kaže “Pa to je tvoj automobil ženo, od tebe nema veće sponzoruše u ovom gradu – ispričala je Vesna u emisiji „Magazin in“, pa nastavila:

To je bio stvarno jedan divan lik. Kupio mi je i 4.000 ruža, sećam se. Tada mi se izvinjavao zbog nečega, ali stvarno je bio kavaljer. Baš se trudio oko mene, ali nismo gledali u istom pravcu. Bilo je lepo dok je trajalo i smatram da je bio lud od ljubavi na početku.

Inače, Vesna de Vinča udavala se dva puta. U prvom braku, sa novinarom Milanom Langom bila je sedam godina. Drugi muž Vesne de Vinče bio je Predrag Vitas, u koga je, kako sama kaže, bila ludo zaljubljena. Nakon njegove smrti, ona je obukla crninu koju zbog prevelikog žala za njim više nikad nije skinula, već je i danas dostojanstveno nosi.

BONUS VIDEO: