08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

LEJDI DI ISPRESKAKALA ANELI! POMENULA ASMINA! OVO je Ahmićki bolna rana, jedva se suzdržala da je ne napadne fizički! (FOTO)

LEJDI DI ISPRESKAKALA ANELI! POMENULA ASMINA! OVO je Ahmićki bolna rana, jedva se suzdržala da je ne napadne fizički! (FOTO)

Učesnice Elite Aneli Ahmić i njena cimerka Lejdi Di ponovo su se prepucavale za crnim stolom, a haos je nastao kada je Lejdi rekla da starleta ima i dalje emocije prema bivšem dečku Asminu Durdžiću. 

Učesnici imaju zadatak da glasaju za tri osobe koje po njihovom mišljenju imaju najmanje samopoštovanja u Eliti, pa se odatle i potegla priča. 

Foto: RTV PINK printscreen

Lepi Mića

 

Na prvom mestu ću navesti Aneli jer po svaku cenu želi da se pomiri sa bivšim suprugom. Po svaku cenu želi da ga odvoji od Stanije – rekla je Lejdi, a Aneli se nadovezala:

 Pa ti nemaš poštovanja pošto se muvaš sa oženjenim čovek koji kod kuće ima ženu i dete! Nemoj ti molim te da pričaš bilo kome o moralu. Saberi se i pokrij se ušima. 

Foto: RTV PINK printscreen

Lejdi Di

 

– Ovo je jako divna anketa. Ja smatram da ovde ima mnogo emotivnog nepoštovanja. Prvo mesto Janjuš, Aneli i Sneža – rekao je Mića, koji je svojim izlaganjem samo gledao kako da smiri situaciju i svađu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmič

 

Podsećamo, pre ove situacije, učesnice Elite Milena Kačavenda i Aneli Ahmić zaratile su popodne u emisiji, a svi su ostali šokirani jer su jedna drugu vređale najstrašnije moguće. Naime, Aneli je pecnula Milenu nba konto priče o razvodu, pa je Kačavenda rekla da je nju partner ostavio na najgori mogući način. 

– Sram te bilo klošarko jedna, nemoj da pominješ mene i mog muža. Tebe je muž ostavio na najgori mogući način, pa si se zaklela u ćerku i je*ala se sa posle dva sata – rekla je Kačavenda. 

BONUS VIDEO: