20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

LAZAR (21) VOZIO NEREGISTROVAN MOTOCIKL! Najnoviji detalji teške nesreće u Beogradu

LAZAR (21) VOZIO NEREGISTROVAN MOTOCIKL! Najnoviji detalji teške nesreće u Beogradu

Juče se dogodila teška saobraćajna nesreća u Beogradu u kojoj je mladi motociklista Lazar R. (21) teško povređen Lazar je vozio neregistrovan motocikl i nije imao vozačku dozvolu. Sinoć je primljen u Urgentni centar sa teškim povredama glave, prolomom karlice i prelomima na rukama i nogama. Nesreća se dogodila kada je Lazar izgubio kontrolu nad motociklom i udario u dva parkirana automobila. Istragu o ovom slučaju vodi Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu – piše Telegraf. 

Neregistrovan motocikl i nedostatak vozačke dozvole

Prema informacijama, Lazar R. je vozio neregistrovan motocikl i nije posedovao vozačku dozvolu. Ovo ukazuje na kršenje saobraćajnih propisa i moguće ozbiljne posledice po njega i druge učesnike u saobraćaju.

Teške povrede mladog motocikliste

Lazar R. je zadobio teške povrede u ovoj saobraćajnoj nesreći. Prolom karlice, prelomi na rukama i nogama, kao i teške povrede glave zahtevaju hitnu medicinsku intervenciju i dug period oporavka.

Istraga i pravne posledice

Prema najnovijim informacijama, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu vodi istragu o ovoj saobraćajnoj nesreći. Moguće su pravne posledice za mladog motociklistu, s obzirom na činjenicu da je vozio neregistrovan motocikl i da nije posedovao vozačku dozvolu. Očekuje se da će istraga utvrditi sve okolnosti ove nesreće i eventualno preduzeti odgovarajuće mere.

Ova nesreća je podsetnik na važnost poštovanja saobraćajnih propisa i vožnje pod odgovarajućim uslovima. Mladi vozači treba da budu svesni rizika i da preduzmu sve neophodne mere opreza kako bi izbegli ovakve tragične događaje