17/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

„Lagao me je da je dementan i da me nece prepoznati“- Komšinica otkrila šta joj je Dejan govorio o ocu čije telo je sakrio u kući

INFO

Milijana V. je danas teško podnela saznanje da je njen dobri komšija Branislav D. bio zakopan u stanu u kojem je skromno živeo iako je penziju stekao na upravljačkoj poziciji.

Ja sam od 2003. ovde. Bane je dosao desetak godina kasnije i ispricao mi je da mu je sin rekao da proda stan da se razdele da bi se on oženio – prepričava komšinica za Republiku.

Seća se da je nesrećni čovek bio razveden kada se doselio na Tošin bunar i koliko pamti, sin je bio sa njim od razvoda roditelja u velikom stanu koji su imali.

 – Otac je poslušao Dejana i prodao je stan. Sin je kupio deo kuće na Altini i ocu našao ovde baraku. Žalio mi se Bane rekavši jednom: „Sebi je lepo kupio kuću, a meni ovu vlažnu baraku“ – priča Milijana.

Ona je danas policiji kazala da misli da Baneta nije videla oko pet ili šest godina.

Ja nemam dobru predstavu o proteku vremena. Znam da sam jednog dana videla da nema komšije pre podne. Pa ga nema ni popodne, i videla sam njegovog sina. Pomislila sam da je u bolnici dok nisam srela ženu na pijaci koja mu je povremeno spremala i kuvala i ona mi je rekla da je u domu za stare – rekla je Milijana.

Za nas portal je rekla da je zivela u ubeđenju da je Bane oboleo i da ga je strašno žalila.

Rekla sam Dejanu kad sam ga videla da bih mnogo volela da posetim Baneta u domu.  Tražila  sam adresu doma, ali mi je Dejan rekao da  je Bane potpuno dementan i da ni njega ne prepoznaje – svedoči zgrožena žena.

Foto: INFO

Kuća u kojoj je bio zakopan Branislav

Koliko se seća, nesrećni otac jedinca koji ga je sahranio u kući da bi prikrio očevu smrt i nastavio da koristi njegovu penziju radio je u naftnoj industriji na nekom rukovodećem mestu.

Bio je uspešan u poslu, radio je na rukovodećem mestu, bio je vrlo obrazovan i govorio je vrlo elokventno. Samo što je povremeno znao da popije, verovatno jer je bio nesrećan – kaže komšinica.

Njoj je od ranije poznato da je Branislavovu penziju koristio njegov sin.

Bane mi je pričao da je ovlastio sina da bi mu plaćao račune i olakšao mu život. Evo šta je uradio njegov sin – zaključuje Milijana spuštenog pogleda. Tvrdi da nije primetila da se Dejan neobično ponaša.

Sigurno je poludeo od opterećenja da živi sa tim teretom da je oca sahranio u kući i da je prevario sve oko sebe – rekla je druga komšinica iz istog dvorišta koja se kao i treća doselila nedavno i nikada nije videla Branislava. Iskopavanje njegovih ostataka, uprkos tome ih je strašno uznemirilo.

Moja snaja je rekla da neće nikada više smeti da kroči u ovo dvorište. Policajci su nas sve ispitivali šta znamo, ali jedino ga je Milijana znala od svih nas jer smo svi došli tek kada je umro – zaključuje komšinica.

BONUS VIDEO: