28/11/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

KURIR TELEVIZIJA NASTAVLJA DA OBARA REKORDE I juče smo bili najgledanija kablovska televizija u Srbiji

KURIR TELEVIZIJA NASTAVLJA DA OBARA REKORDE I juče smo bili najgledanija kablovska televizija u Srbiji

INFO televizija juče je bila najgledanija kablovska televizija u Srbiji. Po podacima zvanične agencije za merenje gledanosti Nilsen, u utorak, 26. septembra, INFO televiziju gledalo je 2.06% ukupnog broja gledalaca u Srbiji, dok je sledeća plasirana televizija imala 0.4% manji rezultat u kategoriji celokupnog gledališta. Naš program pratilo je gotovo 600 hiljada gledalaca, što je za 0.48% više nego najbolje plasirani program kablovskog operatera SBB.

Ovaj uspeh INFO televizije rezultat je snage brenda INFO, prepoznatljivog po kvalitetnom sadržaju koji odgovara na potrebe gledalaca, ali i pažljivo planirane jesenje programske šeme. Dnevno-informativne emisije sa aktuelnim temama i pravovremenim informisanjem, te raznovrstan zabavni i bogat serijski program izdvajaju INFO televiziju u velikoj konkurenciji kablovskih kanala. Posebno smo ponosni na činjenicu da naša televizija svakog radnog dana proizvede više od 10 sati originalnog programa, što je karakteristično za televizije sa nacionalnom frekvencijom.

“Zahvaljujemo se gledaocima na poverenju i pozivamo da ostanu uz INFO televiziju jer smo za ovu jesen pripremili posebno zanimljiv program,” poručuju iz tima INFO televizije.

(INFO / Promo)

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘322513038446696’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
fbq(‘track’, ‘ViewContent’, {content_ids: ‘1375849’, content_type: ‘product’});