27/03/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

KRVAVU JE IZBACIO IZ KOLA! Otkriveni MONSTRUOZNI detalji odnosa Ane i Zvezdana: OSAM SATI JE BILA VEZANA ZA RADIJATOR!

KRVAVU JE IZBACIO IZ KOLA! Otkriveni MONSTRUOZNI detalji odnosa Ane i Zvezdana: OSAM SATI JE BILA VEZANA ZA RADIJATOR!

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić bila je gost u emisiji “Premijera-Vikend specijal“ gde je govorila o sukobima koji se dešavaju između Zvezdana Slavnića i Ane, ali i nepoznatim detaljima iz njihovog odnosa.

– Istina je živa, nisam se nadala da će se situacija menjati iz sekunde u sekudu. Sve što je rekao je slagao. Sad meša Aninu ćerku, zeta i njenog oca. Ana je malo bolje. Ovo je njen rat, ja ga vodim spolja. Istina da je on nju vezivao, polivao, pljuvao i vređao. Neminovno je da joj je potrebna stručna pomoć – rekla je Milena, a onda se osvrnula na česta pitanja zašto je prećutkivala sve to toliko dugo.

– Ja sama igrom slučaja postala heroina, žena kojoj se obraćaju žene koje su pretrpele nasilje. Mene je kontaktirala žene iz Crne Gore, koja je rekla da trpi zlostavljanje, a ja je preusmerila da se obrati institucuijama. Ona je prijavila nasilje. Onda se desilo da sam preusmerila ženu iz Pirota, koja više nije živa. Njen muž je otišao u pritvor, a nakon dan i ubio, nakon što je izašao iz pritvora. Ako ti kažem da sam ja poslednja saznala od Ane da je podstanar u stanu u kom boravi, onda je sve jasno. Prikrivala ga je. Vidite da šta god ona da kaže, on je ućutka – rekla je Milena, pa otkrila da li je istina da je Ana bila vezivana i seksualno zlostavljana:

– Jako mi je teško. Grozno, očajno. Dani su bili potrebni da sažvaćem sve što sam čula. Saznala sam da je ona bila 8h vezana za radijator jednom prilikom. Plakala je i takva došla kod mene u stan – rekla je Milena, koja misli da pomirenje između njih dvoje nije moguće.

– Mislim da nema, 95% sam sigurna u to. Kad izaže iz “Zadruge“, ima puno drugarica koje će sve to da dokažu. Sad vidim koiko je situacija loša, jer joj preti svakodnevno.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);