08/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

„KROFAKU SE SVIĐA ALEKS, LAKO ĆE MAJI POMRSITI KONCE“! Procurile KOMPROMITUJUĆE INFORMACIJE – starleta će napraviti HAOS!

"KROFAKU SE SVIĐA ALEKS, LAKO ĆE MAJI POMRSITI KONCE"! Procurile KOMPROMITUJUĆE INFORMACIJE - starleta će napraviti HAOS!

Stanislav Krofak bio je svima jedan od najomiljenijih takmičara „Elite“, a oko mu je zapelo baš za najzgodniju starletu, Maju Marinković.

Nakon što je sezona uspešno privedena kraju, mnogo prašine se podiglo upravo oko ovog para. Taki Marinković je navodno izneo stvari koje se Krofaku nisu dopale, potom su se raširile glasine da Maja koristi Krofaka kako bi se domogla Filipa Cara koji živi blizu MMA borca, a na kraju se proširila čak i priča da je Maja u drugom stanju.

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Car, Maja i Aleks

Car sa druge strane ima neraščišćen odnos sa majkom svog deta, Aleksandrom Nikolić, a pojavila se informacija koja bi svima pomrsila konce. Sada je na jednoj Fejsbuk stranici koja se bavi popularnim rijalitijem osvanula objava koja baca novo svetlo na čitavu situaciju.

– Maji bi Aleks lako pomrsila konce sad. Krofaku se, kažu, sviđa Aleks jer je fina i mirna – stajalo je u opisu.

Foto: facebook.com/Zadruga – Pink.rs

Objava o Aleks Nikolić i Krofaku

„Aleks je dama za Maju“, „Uh, nju ne daj bože, ta je pokvarena iznutra podmukla“, „I Aleks je podržavala Krofaka“, „Obe su ista fela. Ima devojaka i napolju. Ne bi trebalo svi u Elitu da jure da bi našli devojku“, „Slušati narod da mu kroji sudbinu- tesko njemu! Baš bi Stanislav bio za Aleks! Čovek koji ide u svinger klub! Ona Filipa ostavila radi prevare, taj je varao, bila je trudna i nisu živeli zajedno! Tu je prevare i sa jedne i druge strane ili lažu radi medija“, „Bravo za Krofaka i Aleks! Baš bi bili idealan par! Oboje imaju ćerke još da dobiju zajednickog sina i prava porodica! Šta će joj ona budaletina iz Crikvenice?!“, nizali su se komentari na mreži.

BONUS VIDEO: