08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

KROFAK ĆE SE POMIRITI S MIONOM , A NE SA MAJOM: Taki se oglasio, pa otkrio zbog čega je njegovoj ćerki PUKLA VEZA!

INFO

Pošto je Stanislav Krofak javno uvredio Maju Marinković da nije devojka za kuću, oglasio se njen otac Radomir Taki Marinković , pa se osvrnuo na ponašanje svoje ćerke, kao i na Mionu Jovanović.

Naime, Taki tvrdi da neće dozvoliti da dođe do pomirenja između Maje i Stanislave čvrsto uveren da on i Miona sve vreme nešto muljaju, te da će pre njih dvoje obnoviti vezu.

– Nije bitno šta neko kaže, već ko. Vidimo o kakvoj se ličnosti radi. Uđe sa jednim stavom, pa posle priča nešto drugo. Maja je popila tu vodu, koju je on prosipao. On se predstavljao kao dobar, ona ga je smatrala takvim. Ljudi znaju kakvo sam mišljenje imao o njemu od prvog dana, ali treba dati šansu. Maja je bila potpuno ispravna u toj vezi, a on je iskoristio. Mislio je da može da prevari naciju, jer ga niko ne zna. Miona je ispričala sve dobro za njega, pa smo ga gledali drugim očima. Maske su počele da padaju sad – rekao je Taki za Pink.rs, pa nastavio: 

Foto: INFO

Radomir Marinković Taki neće dozvoliti ćerki da ponovo bude sa Stanislavom

 Maja je povređena devojka, u kući je haos i tamo nemaš gde da pobegneš. Nema od tog pomirenja ništa, tu sam ja. Ne bih to podržao, on je običan jadnik. Sve što su mu bili snovi, to je Maja imala od malih nogu. Uvek sam tu da stanem uz nju, šta god da se desi. Imali su odnos, pa šta? Devojke su ostale i trudne. Njima je veza i pukla zbog toga!

Marinković je na kraju izneo svoje zapažanje kada je Krofakova bivša u pitanju.

Mislim da su se dogovorili da ona igra igru. Ona je rekla da je ispričala samo 20% njihove veze. Mislim da je ona trpela svašta, ali ne priča o tome. Vidimo kako se ona ponaša i prema Ša. Hoće da bude prva tema, bila je Majin potrčko i zna kako to sve funkcioniše. Što ne raskine, ako joj ne odgovara? Naravno, predviđam njihovo pomirenje. Njena porodica to podržava. Mislim da Miona nešto krije – zaključio je Taki.

BONUS VIDEO: