22/02/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

KRISTINA JE SEBI PUCALA U GLAVU UŽIVO U PROGRAMU: Voditeljka rekla JEZIVU REČENICU nakon čitanja vesti i okončala sebi život

KRISTINA JE SEBI PUCALA U GLAVU UŽIVO U PROGRAMU: Voditeljka rekla JEZIVU REČENICU nakon čitanja vesti i okončala sebi život

Kristina Čabak imala je 29 godina kada je odlučila da okonča svoj život. Radila je kao voditeljka na televiziji i tada je stigla na Kanal 40 gde je radila. Kolege su tvrdile da je došla lepo raspoložena.

Niko od njenih kolega nije dovodio u pitanju to što je želela da promeni redosled prikazivanja svoje emisije. Program se emitovao u pola 10 ujutru, ali u roku od nekoliko minuta ekipa je naišla na tehnički problem. Usledilo je trenutak pauze dok se ona nije vratila svom scenariju. Nakon pročitane tri priče usledila je četvrta o pucnjavi. Izgovorila je:

– U skladu sa politikom Kanala 40 da verodostojno prikaže krv i nasilje, sada ćete videti još jedno: pokušaj samoubistva.

Nakon što je to izgovorila, izvadila je iz torbe pištolj i upucala se iza desnog uha. Hiljade gledalaca svedočilo je njenom samoubistvu.

Dok je hitno prevezena u bolnicu (gde je kasnije proglašena mrtvom), kolega s posla pronašao je krvlju natopljenu vest na njenom stolu. Bio je to izveštaj Kristine Čabak o sopstvenoj smrti, napisan rukom. Inače, ona je bila poznata po tome što je mrzela senzacionalističke priče, ali uoči samoubistva je tražila da radi upravo jednu priču o nasilju. Tada je pitala policajca šta bi neko uradio ako bi želeo da sebi oduzme život (koje metke i pištolj bi koristio).