Foto: youtube.com/printscreen

Kriminalac u pokušaju Kristijan Golubović i njegova partnerka Kristina Spalević s novorođenim sinom Konstantinom bili su gosti sinoćnog šou-programa na ružičastoj televiziji, a bivši robijaš je utripovao da je javnost jedva čekala da ga vidi u ovoj ulozi, u najmanju ruku, kao svojevremeno Željka Ražnatovića Arkana sa Cecom i njihovim naslednikom Veljkom.

Bivši robijaš je u nekoliko navrata pred kamerama uživo držao bebu od mesec dana u naručju, kao nekada Arkan kod čuvenog Minimaksa, dok je njegova verenica, često ističući da je pevačica, sve vreme smerno sedela, ljuljajući sina.

Pošto je to sve delovalo smehotresno, a kako Kristijana mnogi već smatraju „kriminalcem na baterije“, i ovog puta su ga videli kao Arkana sa „Aliekspresa“, inače sajta za kupovinu jeftine robe.

Foto: youtube.com/printscreen

Arkan sa Anastasijom Ražnatovićem kod Minimaksa

Foto: youtube.com/printscreen

Ceca sa Veljkom Ražnatovićem kod Minimaksa

Inače, ljubavna romansa Kristine i Kristijana započela je u rijalitiju prošle sezone, dok je Golubović bio u braku s drugom suprugom Ivanom.

Zbog toga su napravili paralelu s trenutno aktuelnim ljubavnim trouglom u „Zadruzi 6“, u kome je Zvezdan Slavnić prevario nevenčanu ženu Anu Ćurčić sa Anđelom Đuričić, i zaključili da ni njih dvoje ne bi opstali da se na vratima Bele kuće tada pojavila Kristijanova partnerka.