23/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

KRALJICA SILIKONA IDE U ZATVOR ZBOG OTMICE! Stigla presuda, Tijana zapomaže na sav glas!

INFO

Viši sud u Beogradu doneo je danas presudu kojom je Tijana Đuričić (35), poznatija kao „Kraljica silikona“, osuđena na devet meseci zatvora zbog organizovanja otmice i zlostavljanja svoje bivše podstanarke i školske drugarice. Đuričićeva je optužena da je u martu 2015. godine organizovala otmicu uz pomoć dvojice prijatelja.

Kako navodi „Informer“, Đuričićeva je na prevaru dovela devojku u svoju kuću u Mirijevu, gde su je zajedno vezali i tukli, optužujući je da je ukrala šifru za Fejsbuk od „Kraljice silikona“. Devojka je pred sudom ispričala da ju je Tijana tom prilikom šišala i psovala.

Tijana Đuričić je negirala krivicu, tvrdeći da je ceo slučaj izmišljen i istakla je da je devojka psihički bolesna osoba. Nakon izricanja presude, bila je vidno potresena.

Foto: youtube.com/printscreen

 

 

Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti zbog svoje neobičnosti i brutalnosti. Organizacija otmice i zlostavljanje, kao i optužbe za krađu šifre za Fejsbuk, ostavljaju dubok utisak na sve koji su pratili suđenje.

Iako je Tijana Đuričić tvrdila da je ceo slučaj izmišljen i da je žrtva psihički bolesna osoba, sud je ipak doneo presudu kojom je osuđena na devet meseci zatvora. Ovo izaziva podeljene reakcije u javnosti, s obzirom na to da je Đuričićeva bila poznata kao „Kraljica silikona“ zbog svog učešća u rijaliti programima.

Ona je danas, posle izricanja presude, bila vidno potresena i samo kratko je izjavila:

– Šokirana sam, sva se tresem, poludeću!

BONUS VIDEO: